Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
20.163 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 202
Gyártó: AKYGA
Gyártó cikkszám: AKT1300
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

TÁP Akyga 300W - TFX - AK-T1-300

20.163 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Akyga TFX tápegység 300W

Az Akyga TFX tápegység 300W egy fejlett, kompakt tápegység, amely mini és média PC-rendszerek számára készült. Támogatja az összes legújabb építési szabványt, biztosítja a magas teljesítményt és stabilitást.

A tápegység 4 pólusú csatlakozót, MOLEX csatlakozót, 3 db SATA csatlakozót és univerzális 24 pólusú alaplapi csatlakozót tartalmaz. A nagy hatékonyságú garancia a 80 PLUS? tanúsítvány, amely biztosítja, hogy a tápegység által szolgáltatott energia legalább 80% -át számítógéppel fogadják, és az energiának legfeljebb 20% -a ho formájában veszít. A nagy hatékonyság lehetové teszi a hatékony ellátást, így a tápegység stabil muködése befolyásolja a számítógép minden alkatrészének megbízhatóságát. A hatékony hutést hatékony, csendes, 8 cm átméroju ventilátor biztosítja. A tápegység ideális kis- és közepes méretu esetekben az optimalizált 36 cm hosszú kábelcsaládnak köszönhetoen. A termék tartós horganyzott acélból készült.

Fontos szempont az, hogy több fontos védo (OVP, OCP, OPP, OTP, SCP, UVP) és aktív PFC szuro jelenléte védi és megakadályozza az alaplapot, a processzort és más alkatrészeket a károsodástól, és stabilizálja a tápegység muködését Minden nem kívánt interferencia. A TFX AK-T1-300 tápegység egy kiváló minoségu termék, amely megfelel a jelenlegi követelményeknek és megfelel a modern szabványoknak.

Termék gyártói oldala

Termék neve TÁP Akyga 300W - TFX - AK-T1-300

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére