Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Szállítási díjak

Szállítás

A küldemények kézbesítése az alábbi szállítási módokkal történik:

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
- Foxpost 
- GLS Csomagautomata 
- GLS Csomagpont
- GLS Futárszolgálat

Várható szállítási idő: 5-7 munkanap

- MPL Csomagautomata
- MPL Posta Pont
- MPL Futárszolgálat


Foxpost Csomagautomata

  Szállítási díj  

990 Ft


GLS Csomagautomata

  Szállítási díj  

990 Ft


GLS Csomagpont
 

  Szállítási díj  

990 Ft


GLS Futárszolgálat
 

  Szállítási díj  

1690 Ft


MPL Csomagautomata

  Szállítási díj  

990 Ft

MPL Posta Pont

  Szállítási díj  

990 Ft


MPL Futárszolgálat

  Szállítási díj  

1990 Ft


 

Fizetési módok:

- Banki átutalás:

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti díjbekérő után.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.
Kedvezményezett neve: JátékOtthon Kft
Kedvezményezett számlaszáma: 11744003-24410575

Ennél a fizetési módnál 3% kedvezményt biztosítunk a végösszegből!


- Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Utánvét esetén kezelési költséget számítunk fel, melynek mértéke bruttó 390 Ft!


- Simple bankkártyás fizetés (OTP csoport)

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

  1. A „Megrendelés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal
 

- PastPay - 30 napos fizetés vállalkozásoknak

Ez a fizetési mód kizárólag vállalkozások számára elérhető.

A https://jatekotthon.hu/ webshopon lehetőség van arra, hogy a megvásárolt áru ne azonnal, hanem egy későbbi időpontban kerüljön kifizetésre. Ezt egy külső pénzügyi partner, a Péntech Financial Solutions Zrt. („Péntech”) közreműködésével nyújtjuk, annak PastPay nevű faktorálási fizetési módján keresztül. Ebben az esetben, amennyiben Ön a webes felületen fizetési módnak a PastPay-t (faktorálást) jelöli meg, és a Péntech vállalja az adott ügylet finanszírozását, úgy a Szolgáltató által Ön felé kiállított számlát a Péntech faktorálja, azaz a Szolgáltató Ön felé fennálló követelését megvásárolja és a számla ellenértékét Ön helyett a Szolgáltatónak megfizeti. Ilyenkor a Szolgáltató részéről kiállított számla már tartalmazza a konstrukció egyedi jogi jellemzőit és a szükséges információkat is.

FONTOS, hogy a faktorálást követően az Ön fizetési kötelezettsége a Péntech felé áll fenn, amelyet kizárólag a számlán megjelölt, Péntech-es számlaszámra tud teljesíteni. Fizetési kötelezettségének legkésőbb a számla lejárati napján eleget kell tennie, ellenkező esetben 40 euró költségátalány kerül felszámításra. Ön a PastPay használatával hozzájárul ahhoz, hogy a kapcsolattartási adatai (név, email cím, telefonszám) továbbításra kerüljenek a Péntech számára. Erre elsősorban azért van szükség, hogy az engedményezéshez és a fizetés lebonyolításához szükséges információkat, értesítéseket megküldhessük Önnek. A Péntech adatkezelési tájékoztatóját itt találja. Abban az esetben, ha a Péntech nem vállalja az adott tranzakció finanszírozását, ez a fizetési mód nem elérhető- természetesen a vásárlásra továbbra is lehetősége van, kérjük, ez alkalommal válasszon másik fizetési módot.

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Az oldal tetejére