Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Microsoft Gamepad, kontroller

Hogyan válasszunk a Microsoft Gamepad kínálatból?

A Microsoft Gamepad kínálat minden korábbinál szélesebb. A gyártó célja nem más, mint az, hogy a játék élménye e tekintetben is tökéletes legyen. A választáskor ugyan a színek és a megjelenés sem elhanyagolhatóak, de elsősorban a kompatibilitást és a funkciógombokat érdemes középpontba helyezni. Wireless készülékek a vezetéknélküli megoldás kényelmet biztosítják. A textúrázott markolattal a használat komfortos, de ne feledkezzünk meg az egyszerű rögzítés és megosztás lehetőségéről sem. A hibrid d-pad és a textúrázott ravaszok, ütközőgombok és markolat kategóriájában messze a legjobb kontrollerré teszi a többféle színben elérhető eszközt. 

Microsoft Gamepad a tökéletes játékélményért

A Microsoft Gamepad választékban az exkluzív megoldások kedvelői is rátalálhatnak kedvencükre. Az Xbox Elite Series 2 - Core vezeték nélküli kontroller állítható feszességű karokkal, gumírozott markolattal és érzékeny ravaszszárakkal várja a játékok igazi rajongóit. A korlátlan testreszabásnak köszönhetően, akár a világítás színét is meg lehet adni. Az egyedileg elmenthető profilok között menet közben megoldható a váltás, az akár 40 órás üzemidejű akkumulátorral pedig soha véget nem érő játék kezdődhet. 

A Microsoft Gamepad kiválasztásakor elsősorban az egyéni igényeket érdemes szem előtt tartani, de természetesen az árak sem elhanyagolhatóak. A kontroller mellett, érdemes a megfelelő kiegészítők között is körülnézni, sőt, akár a minden szolgáltatáshoz való hozzáférést biztosító, 3 hónapos előfizetés is elérhető egyetlen webáruházon belül. 

Rendezés:
Az oldal tetejére