Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Microsoft Xbox Series S konzol

Microsoft Xbox Series S: kompakt változat a játékrajongóknak

A Microsoft Xbox Series S napjaink leginkább népszerű játékkonzoljának kompakt változata. A kisebb teljesítményű konzol helytakarékos és költséghatékony megoldás, de ezek ellenére is elképesztő élményt kínál. A kiváló hardver biztosítja a gyors betöltést, akár a 120 fps képfrissítés is gond nélkül elérhető. Az Xbox Series X konzolnál körülbelül 2,5 kilóval könnyebb és legalább 60%-kal kompaktabb eszköznél kihagyták a készülékből a Blueray meghajtót, tehát a játékokat és alkalmazásokat online lehet megvásárolni.

Microsoft Xbox Series S  - megbízható teljesítmény és kiváló képminőség

A Microsoft Xbox Series S 8 magos AMD processzorral és 512 GB SSD-vel rendelkezik. Mindez együtt gondoskodik a megbízható működésről és a remek képminőségről. Az Xbox Live által kínált Intelligens Játékletöltés funkcióval csak egyszer kell megvenni a játékot és azt a konzolra optimalizálva tölti le a készülék. A minden idők legkisebb Xbox konzoljaként emlegetett Xbox Series S lehetőséget kínál arra is, hogy a felfüggesztett állapotú játékok között azonnal váltani tudjon a játékos, az SSD segítségével, várakozás nélkül.

A teljesen digitális konzol lemezmeghajtó nélkül áll a játékosok rendelkezésére. Az igencsak apró, megfizethető eszköz remek választás kezdőknek és azoknak, akik kompakt készülék segítségével kóstolnának bele az online elérhető beszerezhető játékok és az általuk kínált élmények világába. Fedezze fel a Microsoft újdonságait és szerezze be hozzá az esetleg szükséges kiegészítőket is néhány kattintással!

Rendezés:
Az oldal tetejére