Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
176.022 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 1761
Gyártó: Edifier
Gyártó cikkszám: S5 space black
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Edifier S5 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

176.022 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Edifier STAX S5 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

Hallgassa kedvenc dalait még jobb minőségben. Az Edifier STAX S5 vezeték nélküli fejhallgató a szabadalmaztatott EqualMass™ membránnal rendelkezik, és a Hi-Res Audio és a Hi-Res Audio Wireless által tanúsított prémium hangzást biztosít. Támogatja az LDAC és LHDC kodekeket is, és többféle csatlakozási lehetőséget kínál - Bluetooth-on vagy kábelen (USB vagy AUX) keresztül. További előnyük az akár 80 órás üzemidő és az ergonomikus kialakítás.

Szabadalmaztatott membrán - jobb hangminőség

Az Edifier STAX S5 egy csúcskategóriás mágneses sík fejhallgató, amely a szabadalmaztatott EqualMass™ membránt használja. Ezt az egyenletes súlyeloszlás és a teljes felületen egyenletes meghajtóerő jellemzi. Ennek eredményeként tökéletesen reprodukált hangzást élvezhet, rendkívül alacsony torzítással. Kedvenc dalai még sosem szóltak ilyen jól!

Hang, ami el fogja varázsolni

A fejhallgató támogatja a vezető LDAC és LHDC kodekeket, valamint a legújabb Qualcomm QCC5181 Bluetooth SoC platformot és Qualcomm Snapdragon Sound technológiát kínálja. Mindez megbízható RF-kapcsolatot és alacsonyabb energiafogyasztást jelent. Az S5 támogatja a veszteségmentes CD-hangzást is. Mi több, az aptX™, aptX™ adaptive, aptX™ Lossless,aptX™ HD kodekek nagy felbontású hangot (akár 24 bit / 96 kHz mintavételi sebességgel) és rendkívül alacsony késleltetést biztosítanak. Így élvezheti a tiszta, hűen reprodukált hangzást!

Számos csatlakozási lehetőség

Hallgassa a zenét úgy, ahogyan szereti. A STAX S5 fejhallgató többféleképpen csatlakoztatható - például USB-C vagy AUX kábellel. A vezeték nélküli megoldásokat kedveli? Válassza a Bluetooth 5.4 technológiát, amely gyors, stabil átvitelt és kiváló hangminőséget biztosít. Segítségével a fejhallgatót egyszerre akár 2 eszközhöz is sikeresen csatlakoztathatja. Emellett van egy speciális Game mód is, amelyet a játékosok számára terveztek.

Kiváló hívásminőség

Élvezze a kiváló hangminőséget nemcsak zenehallgatás közben, hanem telefonbeszélgetés közben is. A STAX S5 fejhallgató 2 beépített mikrofonnal rendelkezik, és támogatja a Qualcomm cVc™ technológiát, amely dinamikusan csökkenti a felesleges háttérzajokat, és kiemeli a beszédhangját. Mindez lehetővé teszi, hogy szabadon telefonálhasson, bárhol is legyen.

Akár 80 óra üzemidő

Munka, otthon, utazás - az Edifier STAX S5 készülékkel bármikor gondtalanul hallgathat zenét, amikor csak akar. Az akkumulátor nem merül le túl gyorsan! A teljesen feltöltött fejhallgató akár 80 órán át működik - nem kell túl gyakran töltenie. Ráadásul a STAX S5 támogatja a gyorstöltést - mindössze 10 percbe telik, hogy kedvenc lejátszási listáit körülbelül 11 órán keresztül játszhassa. A termék 100%-os feltöltése mindössze 2 órát vesz igénybe.

Edifier Connect alkalmazás

Hozzon ki még többet a fejhallgatójából, és szerezzen további lehetőségeket. Csak töltse le az Edifier ConneX alkalmazást, és csatlakoztassa hozzá készülékét! Segítségével például testreszabhatja a vezérlési lehetőségeket és módosíthatja az equalizer beállításokat. Kiemelheti kedvenc zenei műfajainak csúcspontjait, és még jobb élményt szerezhet magának.

Hihetetlenül kényelmes

Gyakran hallgat zenét hosszú ideig? Gondoskodjon a kényelméről! A STAX S5 fejhallgatót gondosan átgondolt ergonomikus kialakítás jellemzi a hosszan tartó kényelem érdekében. A báránybőrrel borított fülpárnák kellemes tapintásúak és nem szorítanak, a kiegészítő hűsítő háló pedig megakadályozza az izzadást. A készlethez egy praktikus hordtáska is tartozik, amely a termék összecsukható kialakításával kombinálva kényelmes, problémamentes szállítást tesz lehetővé.

Tartalmazza a

  • Fejhallgató
  • Fülvédő hűsítő hálóval x2
  • AUX 3,5 mm-es kábel
  • 3,5 mm-es adapter 6,35 mm-re
  • USB-C kábel
  • Fülpárna
  • Hordtáska
  • Fülpárna tok x2
  • Használati utasítás

Gyártó Edifier
Modell STAX S5
Szín Fekete
Bluetooth verzió 5.4
Csatlakozás Bluetooth / 3,5 mm-es AUX kábel / USB-C kábel
Átalakító Mágneses sík rendszer
Frekvenciaválasz 20 Hz - 40 kHz
Hangkódok BC, aptX, aptX adaptív, aptX Lossless, Snapdragon hang, LDAC, LHDC
Üzemidő Kb. 80 óra
Töltési idő Kb. 2 óra (kb. 10 perc = 11 óra)
Mikrofonok száma 2
Játék üzemmód Igen
Alkalmazás Edifier ConneX

Termék neve Edifier S5 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)
Következő szállítás 11.09.2024
Mennyiség dobozonként 6 db.
Bruttó tömeg 1370 g
Nettó tömeg 348 g
Hosszúság 31,60 cm
Szélesség 27,40 cm
Magasság 17,10 cm
Színes czarny
Bluetooth verzió 5.4
Működési idő (perc) 4800
Aktív zajcsökkentés ANC Igen
Frekvenciaválasz 20Hz-40kHz
Különleges képességek Mikrofon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére