Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Microsoft Xbox Series X konzol

Microsoft Xbox Series X: itt indul az igazi teljesítmény!

A Microsoft Xbox Series X a napjainkban elérhető legújabb és legerősebbnek ítélt játékkonzol. A stílusos kialakítás és a modern hardver elképesztő élményt kínál a játékosoknak. A gazdag játékkínálat és az extra szolgáltatások átlagon felüli előnyöket biztosítanak a Microsoft készülékek szerelmeseinek. A Next-gen igazi erejét a speciálisan tervezett okta-core Zen 2 processzor és a 14 TFLOP grafikus teljesítmény garantálja. 1 TB SSD-t tettek bele a gyártók, így a játékok betöltésére biztosan nem kell várakozni. 

Elképesztő teljesítményt ad a Microsoft Xbox Series X 

 

A Microsoft Xbox Series X akár 120fps vagy 60 fps sebességgel, 4K felbontással teszi lehetővé a játékot. Az Xbox Live Gold az online módot előnyben részesítőknek javasolt, akik mindenhez hozzáférést szeretnének, inkább az Xbox Game Pass mellett tegyék le voksukat. A teljesítmény és a sebesség természetesen megköveteli a megfelelő hűtést. A 3 elsőleges légáram a hőtermelést több áramra osztja, biztosítva a konzol belső hőmérsékletének szabályozását. 

A vezeték nélküli vezérlőnek köszönhetően, kényelmesebb lesz a játék, a hibrid irányított vezérlés pedig azt biztosítja, hogy a célzás is tökéletesen menjen. A tartalmak rögzítése és megosztása is gond nélkül működik, sőt, a vezérlő mobileszközökkel és számítógépekkel is párosítható. A Microsoft Xbox Series X messze felülmúlja azt a teljesítményt, amit valaha is képzeltek a játékosok a korszerű konzolokról. Találja meg új kedvencét és az ahhoz tartozó előfizetési csomagot, majd irány a játékok fantasztikus világa! 

Rendezés:
Az oldal tetejére