Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
5.267 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 53
Gyártó: Baseus
Gyártó cikkszám: P60160500103-01
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Baseus CyberLoop Series mágneses telefontok iPhone 15 Plus (fekete)

5.267 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Baseus CyberLoop Series mágneses telefontok iPhone 15 Plus (fekete)

A Baseus mágneses tokot a funkcionalitás szem előtt tartásával tervezték. A rugalmasságtól és a felhasználói kényelemtől kezdve a könnyű fel- és leszerelésen át egészen a páratlan védelemig, ez a tok mindent nyújt, amire szüksége van. A legújabb technológiákat, például a MagSafe és a Baseus AirCare technológiákat kihasználva teljes biztonságot nyújt készülékének. Élvezze a kényelmet és a nyugalmat, tudva, hogy telefonja jó kezekben van. Ez a tok kompatibilis az iPhone 15 Plus készülékkel.

Átgondolt tervezés

A mágneses Baseus tokot a maximális funkcionalitás és esztétikum jegyében tervezték. A mágneses gyűrű, amely akár 360°-ban is forgatható, lehetővé teszi, hogy telefonját függőleges vagy vízszintes helyzetbe állítsa, így biztosítva a rugalmas használatot. A továbbfejlesztett forgópántos kialakítás lehetővé teszi, hogy a telefon bármilyen szögben megálljon, növelve a felhasználói kényelmet. Továbbá a csúszásgátló felület kényelmesebb telefontartást biztosít. A tok ellenáll az ujjlenyomatoknak is, így nem kell aggódnia a nem kívánt foltok miatt.

Felhasználói kényelem

A Baseus tok nem csak a telefonját védi, hanem páratlan felhasználói kényelmet is biztosít. A MagSafe technológiával való kompatibilitásának köszönhetően anélkül töltheti telefonját, hogy ki kellene vennie azt a tokból. A könnyű felszerelés és eltávolítás egy másik előnye a felhasznált puha TPU anyagnak köszönhetően. Ezt a tokot az Ön kényelmét szem előtt tartva terveztük.

Biztonsági garancia

Ez a termék egy stílusos tok, amely készülékének védelmét szem előtt tartva készült. A képernyő 1 mm-rel és a kamera 0,6 mm-rel megemelt szélei minimalizálják az esések és karcolások során bekövetkező sérülések kockázatát. Emellett a tok sarkai a Baseus AirCare technológiának köszönhetően speciálisan megerősítettek, így jobb védelmet nyújtanak az ütésekkel szemben. Használja teljes mértékben okostelefonját, miközben nyugodt lehet a biztonsága miatt.

Tartalma

mágneses tok

matricák

tisztítókendő

Gyártó Baseus
Modell P60160500103-01
Anyag PC
Szín Fekete
Kompatibilitás iPhone 15 Plus

Termék neve Baseus CyberLoop Series mágneses telefontok iPhone 15 Plus (fekete)
Modell iPhone 15 Plus
Színes ezüst
Mennyiség dobozonként 60 db.
Nettó tömeg 49 g
Szélesség 10,10 cm
Hosszúság 19,50 cm
Magasság 2,50 cm
Bruttó tömeg 110 g
Vámtarifaszám 3926909790
Kompatibilitás iPhone 15 Plus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére