Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
12.268 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 123
Gyártó: Baseus
Gyártó cikkszám: DGIW000101
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Baseus I-Wok 2 lámpa monitorhoz (fekete)

12.268 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Baseus I-Wok 2 monitorlámpa

Optimális megvilágítást biztosít munka, tanulás, internetezés vagy játék közben. A Baseus i-Wok 2 monitorlámpa szemkímélő fényt generál, amely nem káprázik és nem villog. Fényerejét és színhőmérsékletét is beállíthatja a 2700-6500K tartományban. A készüléket magas, Ra>95-ös színvisszaadási index is jellemzi. A lámpa emellett kiegészítő háttérvilágítással és praktikus érintőképernyővel van felszerelve.

Optimális megvilágítás

A lámpa aszimmetrikus kialakítása biztosítja, hogy a fény a munkaterületre és ne a monitorra essen, így nem fárasztja a szemet, nem okoz káprázást vagy vakítást. Emellett a CRI Ra>95 azt jelenti, hogy az így megvilágított tárgyak gyönyörű, természetes színekben gyönyörködnek. A káros kék fény miatt sem kell aggódnia. Nem kevesebb mint 80 kiváló minőségű LED-gyöngy garantálja az optimális megvilágítást szinte minden helyzetben.

Állítsa be a fényt az igényeihez!

Győződjön meg róla, hogy minden alkalomhoz a megfelelő megvilágítással rendelkezik. A Baseus monitorlámpa lehetővé teszi a fényerősség és a színhőmérséklet beállítását a 2700-6500K tartományban. Ráadásul az intelligens chipnek köszönhetően elmenti az utoljára használt beállításokat - így nem kell minden alkalommal időt pazarolnia a beállításokra! A hideg, világos világítás elősegíti a koncentrációt - ideális lesz munka vagy tanulás közben. A meleg, lágy fény segít a kikapcsolódásban - kapcsolja be, amikor filmet vagy tévésorozatot néz!

Érintésvezérlés

Nincs többé nehezen elérhető helyeken elhelyezett gomb! A Baseus I-Wok 2 lámpa praktikus érintőképernyővel van felszerelve, ami sokkal könnyebbé teszi a használatát. Segítségével nem csak be- vagy kikapcsolhatja a lámpát, hanem állíthatja a fényerejét vagy a színhőmérsékletét is. Most már minden, amire szüksége van, kéznél van! Kényelmesen bekapcsolhatja a lámpát és tompíthatja a világítást - többé nem kell elszakadnia a munkájától.

Kiváló minőségű kivitelezés

A Baseus monitorlámpa nemcsak funkcionalitásával, hanem stílusos, modern kialakításával is lenyűgöz. Gyártásához kiváló minőségű alumíniumötvözetet használtak, amely kivételes tartósságot és hatékony hőelvezetést biztosít. Ennek eredményeként a készülék még hosszabb használat során sem melegszik túl! A lámpa kiegészítő háttérvilágítással is rendelkezik, ami még érdekesebbé teszi a lámpa jellegét. Mostantól könnyedén gondoskodhat egyedi hangulatról a szobájában!

Egyszerű felszerelés

A lámpa felszerelése nem fog semmilyen problémát okozni. Egy speciálisan erre a célra tervezett, tengellyel és gombbal ellátott tartóval könnyedén rögzítheti a monitorhoz. A készülék gondosan átgondolt kialakítása biztosítja a szükséges stabilitást - nem kell aggódnia, hogy meglazul, vagy hogy megremeg. A lámpa elforgatására is lehetőség van 0-35°-os tartományban. Így még jobban az Ön igényeihez és a monitor típusához igazíthatja a magasságát és a fényszögét.

Tartalmaz:

  • Monitorlámpa
  • Tápkábel
Gyártó Baseus
Név I-wok 2 lámpa monitorhoz
Modell DGIW000101
Szín Fekete
Fényforrás LED
Fénygyöngyök száma 80
CRI RA>95
Színhőmérséklet 2700-6500K
Fényerő 160lm
Bemeneti névleges áram 5V 1A (max.)
Névleges teljesítmény 5W (max.)
Üzemi hőmérséklet -10°C-40°C
Anyag Alumínium ötvözet + ABS + PC
Méretek 442x45mm
Súly Körülbelül 280g

Termék neve Baseus I-Wok 2 lámpa monitorhoz (fekete)
Mennyiség dobozonként 20 db.
Nettó tömeg 285 g
Hosszúság 49,50 cm
Szélesség 4,70 cm
Magasság 4,70 cm
Bruttó tömeg 617 g
Vámtarifaszám 9405423990

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére