Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
10.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 105
Gyártó: BlitzWolf
Gyártó cikkszám: BW-FYE15
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

BlitzWolf BW-FYE15 TWS fülhallgató (fekete)

10.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

BlitzWolf TWS BlitzWolf BW-FYE15 fülhallgató (fekete)

Élvezze a csodálatos hangminőséget játék, telefonbeszélgetés vagy zenehallgatás közben. A fejhallgató háromszoros dinamikus 6 mm-es meghajtóval van felszerelve. A fejhallgató alacsony késleltetést biztosít és Bluetooth 5.0-t használ. Emellett rendkívül tartósak és IPX5 vízállóak.

Kiváló hangminőség

A 6 mm-es dinamikus meghajtók tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy nemcsak kedvenc zeneszámaid eddig ismeretlen részleteit fedezheted fel, hanem játék közben is fokozhatod a merítést. Emellett kiváló hangszigetelést biztosítanak, még rendkívül hangos helyeken is.

Nincs késleltetés

A BlitzWolf segítségével semmi sem állhat a győzelmed útjába! A BW-FYE15 fejhallgató fejlett játékchippel van felszerelve, és támogatja a Bluetooth 5.0 technológiát, így gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít alacsony késleltetéssel.

Vízálló

A fejhallgató IPX5 vízálló. Ami lehetővé teszi, hogy a BW-FYE15-öt magaddal vidd az edzőterembe vagy egy sétára az esőben - néhány vízcsepptől nem ijed meg!

Hosszú üzemidő

Ne aggódjon, hogy a fejhallgató túl gyorsan lemerül, és így elrontja a játékélményt. A BW-FYE15 nagy teherbírású akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek meglepően hosszú üzemidőt biztosítanak. Készenléti üzemmódban akár 40 órán át is bírják! Ráadásul a fejhallgató feltöltése a mellékelt tokkal nem tart sokáig - körülbelül 2 óra elegendő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére