Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Honfoglaló társasjáték magával hozza az offline honfoglalás élményét

A Honfoglaló társasjáték magával hozza az offline honfoglalás élményét A Honfoglaló társasjáték a népszerű internetes stratégiai játék testet öltött formája. A jövőben sem internet, sem számítógép nem kell ahhoz, hogy elinduljon a megyékért zajló küzdelem. 

Mire van szükség a győzelemhez? Tudásra, szerencsére és persze némi taktikai érzékre. A játék megunhatatlan izgalmakkal kecsegtet, ráadásul a több száznyi kérdés-felelet jó darabig nem hagyja lankadni a figyelmet.

 

A Honfoglaló társasjáték több mint egy kvíz

 

Mondhatnánk azt is, hogy a játék kérdezz-felelek, már a lényegét tekintve. Egyfajta tudáspróba, aminek az eredményét megyékben, várakban mérheted. Ám kár lenne ennyivel leírni a Honfoglalót. Hiszen ennél jóval többet kínál.

Egyrészt maga a kérdés-válasz rész sem egy „egyszer egy”. Pláne, ha meglátod a dobozban sorakozó kártyákat. Itt bizony esélytelen az unalomig ismétlés, vagy a kívülről betanulás fondorlata.

Másrészt a taktika sem kikerülhető, tudás ide vagy oda. A szerencse csillagai sem baj, ha leragyognak a résztvevőkre, tehát több komponensből áll össze a győzelem koktélja.

Az egész család körbeülheti a táblát, és átadhatja magát az offline élménynek. Ez bizony óriási pozitívum, mivel ezidáig a játékos kedvű vállalkozók legfeljebb online élvezhették a honfoglalás izgalmát és örömét. Bár az internet nagyszerű közvetítő közeg, azért az kétségtelen tény, hogy a személyes, közösségi élmény varázsát nem múlhatja felül.

 

Hány éves korig ajánlható a Honfoglaló társasjáték?

 

Ez az a társas, ami kortalan. Kicsik és nagyok is leülhetnek a tábla köré, és belevethetik magukat a honfoglalás múltat idéző, mégis jövőképet felcsillantó kalandjába. Az apróságok párba állhatnak a nagyobb testvéreikkel, vagy szüleikkel, így aztán a komolyabb fejtörők is könnyedén abszolválhatóak.

Tartalomhoz tartozó címkék: honfoglaló honfoglaló társasjáték

Keresés