Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
5.067 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 51
Gyártó: Baseus
Gyártó cikkszám: CCLH-01
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Baseus Enjoy autós FM transzmitter, Bluetooth 5.0, micro SD, AUX (fekete)

5.067 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Baseus Enjoy FM transzmitter

Kényelmes zenelejátszásra és akár 2 eszköz egyidejű töltésére vágyik az autóban? A Baseus Enjoy vezeték nélküli FM transzmitter kiküszöböli a felesleges zajokat és kiváló, veszteségmentes hangminőséget biztosít. Könnyen leolvasható LED kijelzővel rendelkezik, és mesésen egyszerű a használata. Ha okostelefonjával és rádiójával párosítja, hangalapú navigációt is kínál. Azt is lehetővé teszi, hogy biztonságosan telefonálhasson az autóban. A Bluetooth 5.0 megbízható, stabil átvitelt biztosít.

Megbízható kapcsolat - kiváló hangminőség

Mondjon búcsút a nem kívánt zajoknak és zavaroknak! A Bluetooth 5.0 chippel és fejlett hangdekódoló modullal felszerelt készülék veszteségmentes HD hangminőséget biztosít. Ráadásul a 2 magos MCU + DSP hatékonyan csökkenti a környezeti zajokat. Mindez azt jelenti, hogy szinte bármilyen környezetben élvezheti a kristálytiszta hangzást. És ez még nem minden! Ha bármilyen okból megszakad a kapcsolat, a transzmitter pontosan onnan folytatja a lejátszást, ahol abbahagyta.

Maradjon kapcsolatban, és ne tévessze el az utat!

Ha párosítja az eszközt a telefonjával, nem csak zenét játszhat le vezeték nélkül. A készülék lehetővé teszi a hangalapú navigáció használatát is - csak csatlakoztassa az autó hangszóróihoz, és soha többé nem téved el. Szeretné felszabadítani a kezét és biztonságosan telefonálni utazás közben? Semmi gond! A hívás fogadásához vagy befejezéséhez csak nyomjon meg egy gombot!

Felhasználóbarát

A digitális LED-kijelző olyan információkkal látja el Önt, mint például az autójában lévő aktuális feszültség. Az adó helyes párosításáról fényjelzés és megfelelő hangüzenet tájékoztatja Önt. A készülék egyszerű kezelését a beépített gombok biztosítják, amelyekkel például hívásokat fogadhat vagy leállíthatja a lejátszást. A hangerő és az FM-frekvencia a nagyméretű, csúszásmentes, kellemes tapintású vezérlőgombbal állítható.

Egyszerre 2 készülék töltése

Kényelmesen töltheti telefonját vezetés közben. Az adóval többek között okostelefonokat, táblagépeket, sőt laptopokat is tölthet. Ezzel a funkcióval nemcsak Ön, hanem utasa is hasznát veheti! A termék 2 beépített töltőporttal rendelkezik - egyszerre 2 készüléket csatlakoztathat hozzá.

Játsszon zenét úgy, ahogyan szeretné!

Az eszköz lehetővé teszi, hogy többféleképpen játszhasson le zenét - a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolat csak egy ezek közül! A termék támogatja a TF-kártyákat, az USB csatlakozót és az AUX-porttal rendelkező eszközöket is. Ez a tökéletes megoldás, ha még jobb hangminőségre vágyik - csak csatlakoztassa kiválasztott készüléket, és hallgassa kedvenc számait!

A biztonság érdekében

A Baseus Enjoy teljes biztonságot nyújt a használat során. Többek között túlfeszültség, túlmelegedés, rövidzárlat és túlterhelés elleni védelemmel van felszerelve. Ráadásul a gondosan átgondolt, csúszásmentes kialakításának köszönhetően szilárdan a helyén marad, és biztosítja készülékei zavartalan töltését - még a bukkanókon is.

Széles körű kompatibilitás

Ne aggódjon a kompatibilitási problémák miatt! A transzmittert sikeresen használhatja bármilyen 12-24 V-os járműben - a személyautóktól a teherautókig. A készülék a legnépszerűbb okostelefonokkal, táblagépekkel és laptopokkal is működik. Ezenkívül olyan alkalmazásokkal is kompatibilis, mint a QQ Music, a TikTok és még sok más! Nézze meg, mi mindennel lepheti még meg!

Gyártó Baseus
Név Enjoy FM transzmitter
Modell CCLH-01
Szín Fekete
Bemenet 12-24V
USB1 (töltés és lejátszás) 5V/1A
USB2 (töltés) 5V/2,4A
Névleges kimeneti teljesítmény 17W (max), 5V/3,4A
Bluetooth verzió 5.0
FM frekvencia 87.5-108.0Mhz
Lejátszás flash lemezről Támogatott
Súly Körülbelül 38.2g
Kompatibilitás A piacon kapható legtöbb modell

Termék neve Baseus Enjoy autós FM transzmitter, Bluetooth 5.0, micro SD, AUX (fekete)
Mennyiség dobozonként 20 db.
Nettó tömeg 36 g
Szélesség 7,10 cm
Magasság 4,70 cm
Hosszúság 12,30 cm
Bruttó tömeg 72 g
Vámtarifaszám 8525500000

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére