Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A játékos tanulás mestere: Fisher-Price tablet

A Fisher-Price híres kreatív fejlesztő játékairól, és a Kacagj és Fejlődj sorozata élménydús játszva tanulást kínál az igényes szülők csemetéinek. 

Ha a készségfejlesztés sem utolsó szempont nálatok, és szeretnétek, hogy gyerkőcötök szórakozva tanuljon egy olyan eszközön, ami a mai világban már alapnak számít, a Fisher-Price tablet jó választás, hiszen pontosan ezt tudja biztosítani, nem is akárhogyan.

Egy igen sokoldalú, jól összerakott kis készülékről van szó, amely attól függően, hogy babád mekkora, több szintet is kínál a tanuláshoz. Az első szint a „beavatás”, avagy a felfedezés, amely 12 hónapos kortól ajánlott. Itt az ismerkedésen van a hangsúly, a baba végigtapogathatja a szerkentyűt, ami erre mókás hangokkal, dalokkal reagál, és az első szavakat is ezen a fokozaton sajátíthatja el. 18 hónapos kortól, ha a kicsi készen áll rá, át lehet térni a következő szintre (bátorítás), ahol már betűket és képeket kereshet sok-sok hanggal, zenével, kifejezéssel kísérve. A Fisher-Price tablet harmadik szintje 2 éves kortól ajánlott, amely a szerepjátékok világába kalauzol, hogy a csöppség képzelőerejét fejlessze. A szintek korcsoportonkénti beosztását nyugodtan szabjátok az egyéni igényekhez, hiszen minden baba más! Mindebből látható, hogy ez a tanuló tablet hosszútávra lett tervezve, és akár évekig is hű társa lehet cseperedő babádnak.

Az sem utolsó szempont, hogy a Fisher-Price tabletet használva megalapozhatjátok, erősíthetitek a készségek későbbi kibontakozását, megszerettethetitek a lurkóval a tanulást, mint izgalmas kalandot, és lehetséges, hogy már itt meglátjátok az egyéni erősségeit és gyengeségeit, így később jobban oda tudtok figyelni ezekre a területekre. Nem mindegy, hogy a gyerkőc mihez érez nagyobb affinitást, mi az, ami már ekkor jobban leköti, hiszen ezek igen hasznos információk lehetnek arra nézve, hogyan alakul majd az érdeklődési köre, a személyisége, illetve milyen készségei kerülnek előtérbe. 

Tartalomhoz tartozó címkék: készségfejlesztő játék fischer price

Keresés