Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Különleges 3d puzzle gyerekeknek

A gyerekeket valahogy ösztönösen is vonzzák azok a játékok, amik apró darabokból állnak, és az a feladat áll előttük, hogy a részekből összeállítsanak egy képet. 

 

Az elfoglaltság persze sokkal élvezetesebb, ha különleges habszivacs kirakósról van szó, ami nem csak egy egyszerű képet formál a végén, hanem háromdimenziós épületeket, járműveket, amiket a kedvenc sorozataikból, illetve filmjeikből már jól ismerhetnek a lurkók. A 3d puzzle gyerekeknek remek elfoglaltságot kínálnak életkortól és érdeklődési körtől függetlenül.

Mivel az egyes részek összeillesztése nem okoz gondot még a kisebb gyerekek számára sem, ezért ők is bátran nekilendülhetnek a feladatnak, hogy a habszivacs darabokból elképesztő alkotásokat hozzanak létre. A 3d puzzle gyerekeknek azért is ideális választás, mert az építési folyamat során nagymértékben fejlődik a kézügyességük, a logikus gondolkodásuk, illetve a térlátásuk, mely képességek fejlesztése ritkán tud megvalósulni szórakoztató formában. Értelemszerűen a gyerkőcök sokkal szívesebben töltenek időt olyan elfoglaltságokkal, melyek kellemes élményeket nyújtanak a számukra, és amiknek látható, kézzel fogható eredményük is van. A 3d puzzle gyerekeknek tökéletes választás, hiszen általuk a képességfejlesztés és a szórakozás is lehetővé válik egy időben.

A választék meglehetősen gazdag, többek között a Harry Potterből és a Trónok Harca sorozatból ismert ikonikus épületek, helyszínek is megépíthetők a háromdimenziós habszivacs segítségével, az elkészült kirakós pedig díszként funkcionálhat tovább a gyerekek szobájában.

 

Keresés