Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Puzzle Habszivacs - 3D

Rendezés:

 

Habszivacs puzzle, a könnyed szórakozás garantálója

 

A habszivacs puzzle egy új szintjét képezi a kirakósok világának, amihez nem kevés kézügyességre és térlátásra van szükség.Éppen ezért, elsősorban 12-14 éves gyermekeknek (és lelkes felnőtteknek) ajánlható, ám kisebb, jó kézügyességgel és szülői segítséggel rendelkező gyerkőcök is élhetnek a játék adta örömökkel.

Márpedig abból van bőven, hiszen a habszivacs puzzle háromdimenziós kialakításának köszönhetően, szó szerint legendás épületek születhetnek meg, a szobátokba repítve az adott történet varázsát és báját. Ki ne ismerné Harry Potter bűbájos világát? Ha rajongó vagy, akkor valószínűleg az Abszol út, az Odú vagy éppen a Roxfort láttán hevesebben kezd el verni a szíved. Ha pedig a lurkód is hasonló cipőben jár, akkor nem vitás, hogy ez az a játék, ami elhozhatja számotokra a személyre szabott varázslatot. A puzzle darabok összeillesztése kreativitást és ügyességet igényel, azaz készség és képesség szinten is fejlesztő hatású. Ahogy kibontakoznak a részletek, úgy válik valóra az a birodalom, amely eddig csak a könyvek lapjain vagy a filmkockákon létezett. A legjobb, ha az összes épületet beszerzed, hogy teljesen felépülhessen az otthonodban Harry Potter varázslatos közege. A habszivacs puzzle remek időtöltést kínál, arról nem is beszélve, hogy kifejezetten látványos végeredménnyel jár.

Ne lepődj meg, ha Te is örömmel veted bele magadat a játékba, társulva gyermeked lelkesedéséhez. Az együtt megélt pillanatok pedig még a varázsbirodalom épületeinél és ikonikus helyszíneinél is értékesebbek. Közben pedig, a részletgazdag és történethű kialakításnak köszönhetően, ténylegesen olyan formában állhatnak össze az építmények, ahogy azt az írónő tollából már megismerhetted.

Az oldal tetejére