Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

JátékOtthon Blog

Ahogy a neve is sugallja, ez az álomház tökéletes helyszínként szolgál a kislányok kedvenc játékainak.
A Rizikó társasjáték nemcsak a legelső, de talán a leghíresebb globális stratégiai játék is.

Az ugrálóvár nagy népszerűségnek örvend a gyerkőcök körében. Különösen így van ez akkor, ha mindez a fürdőzés élményével társul.

A Jégvarázs Anna baba a gyermeke álma? Az ideális ajándékot keresi számára? Napjaink minden korábbinál szélesebb kínálatában bizony nem egyszerű rátalálni.

A Blitzwolf fülhallgató vezetékek nélkül, jól hallható zenei és beszélgetési élményeket kínál. Azáltal, hogy nem kell a kábelekkel megküzdened, érzékelhető kényelemre tehetsz szert. Ráadásul a bluetooth-os rendszer közvetítésével érkező hang nem veszít útközben a minőségéből. Így aztán szó szerint kiélvezheted a zenehallgatás vagy éppen a beszélgetés minden momentumát.

Az óriás játszószőnyeg a megtapogatható, végigkúszható játékbirodalom egyik legizgalmasabb képviselője. A színes, formákkal, alakokkal és konkrétan áthelyezhető, dallamot lejátszó játékokkal teli terep felfedezésre méltó.

A Barbie autó sportos, lehajtható tetejű, csillog-villog a napfényben és benne utazni egy igazi, valóra váló álom. Kellhet még valami a teljes elégedettséghez? Na jó, elképzelhető, hogy Ken is jól mutatna a kormány mögött, de Barbie irányításával is meghódítható az egész babauniverzum.

A Honfoglaló társasjáték tudást, stratégiai készséget igényel, no és az sem baj, ha szerencsés csillagzat kíséri útjuk során a játékosokat. Az internetről jól ismert világ most kézzel fogható formát ölt, így még izgalmasabbá téve a megyefoglalások pillanatát.

A phlat ball földönkívüli vidámsággal ajándékozhat meg. Bár az UFO labda főként a gyermekek nagy kedvence, azért vigyázat, a felnőttekre is komoly vonzerővel bír!

A Slime Shaker olyan, mint egy pohárba töltött, öntött varázsvilág. Nem kell az elkészítéséhez semmi különleges, túl a csillámokon, a poron, esetleg a figurákon és persze az elengedhetetlen vízen kívül. 

Keresés