Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

JátékOtthon Blog

Microsoft gamepad vásárlás? Segítünk választani!

A Microsoft gamepad kiválasztásakor nemcsak az árat vagy az egyéni játékstílusodat érdemes fókuszba helyezni, hanem a kompatibilitást is. A kínálat rendkívül széles és elsősorban az elképesztő design az, ami leginkább feltűnik. Ennél azonban megéri mélyebbre ásni és többféle szempontot átgondolni, mielőtt egyik vagy másik mellett leteszed a voksot. 

Belső merevlemez

A belső merevlemez az asztali gépek nélkülözhetetlen eleme. A PC-t előnyben részesítők a tevékenység, a munkakör és gyakran az ezzel összefüggő teljesítmény iránti igény miatt választják az asztali gépet, a mobilis laptoppal szemben.

Játékkonzol és kiegészítők: élmény a virtuális valóságban

A játékkonzol és kiegészítők közötti választás napjainkban nem egyszerű. Az egyre szélesebb kínálatban ember legyen a talpán, aki megtalálja az ízlésének és elképzeléseinek megfelelő készülékeket, kiegészítőket, játékokat.

Számítógép választás: cél a megbízhatóság!

A számítógép a mindennapok részét képezi. Ugyan a mobilitás tekintetében a laptopok vezetik a népszerűségi listát, de ha home office-ról van szó vagy szeretnél egy helyet, ahol kényelmes környezetet alakíthatsz ki magadnak az online tevékenységhez, akkor az asztali gép a legjobb választás

Az Xbox az ünnepekre is remek választás

Az Xbox Series X a gyártó valaha kiadott legerősebb készüléke. A konzolok 4 generációjához készült játékok ezreivel élheted át a virtuális valóság sajátos élményét. Az elképesztő látvány és teljesítmény együtt gondoskodnak arról, hogy a gamerek új kedvencévé váljon a konzol. 4K akár 120 FPS sebességgel, 3D térbeli hangzás és 12 teraflop nyers grafikus feldolgozási teljesítmény!

Miért népszerű a hordozható áramforrás?

A hordozható áramforrás praktikus megoldásnak számít akkor, ha a hálózati áram nem elérhető. Mikor lehet szükség ezekre a készülékekre? Miért bizonyulnak hasznosnak minden háztartásban?

Műszaki cikk a mai kor elvárásai szerint

Megbízható műszaki cikk iránt érdeklődve, napjainkban minden korábbinál szélesebb kínálattal lehet találkozni.

Játékkonzol és kiegészítők: ezek a tuti befutók!

A játékkonzol és kiegészítők szoros egységet képeznek, a konzolok szerelmesei pedig gyakran nem érik be a kontroller kínálta lehetőségekkel. A jó hír az, hogy nem is kell.

A megfelelő számítógép home office-hoz is nélkülözhetetlen

Ma már a legtöbb háztartásban megtalálható számítógép lehetővé teszi, hogy online intézzük a vásárlásainkat, az otthon kényelmében szórakozzunk, tájékozódjunk, tartsuk a kapcsolatot másokkal.

Miért szeretjük még mindig az Xbox kínálta lehetőségeket?

Az Xbox és a PlayStation folyamatos küzdelméből hol egyik, hol a másik kerül ki győztesen. A konzolok között érdemi és minőségbeli különbség ugyan nincs, mégis mindkét márkának megvannak a rajongói.
Az oldal tetejére