Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

JátékOtthon Blog

A hangtorzító képes arra, amire a gyerkőcök saját hangszálaik megerőltetésével bizonyosan nem. Olyan mértékben torzíthatják el a készülék által a hangjukat, hogy szülő legyen a talpán, aki elsőre meg tudja állapítani, vajon ki rejtőzködik a maskara mögött?

A phlat ball láttán padlót fogsz. Vagyis remélhetőleg még mielőtt dobnál egy hátast, azért elkapod a levegőben feléd száguldó UFO-t, labdát vagy frizbit, esetleg mindezt egyben.

A Jumanji társasjáték izgalmat, kalandot, felfedezést kínál táblatestbe öltve. Ha készen állsz, akkor Magad köré gyűjtve a családtagjaidat vagy barátaidat, bele is vághatsz a barangolásba. Nem baj, ha bozótvágót is tartasz Magadnál - képletesen, hogy el ne tévedj a rejtélyes dzsungelben.

Yoda mester legendás filmhős, akinek a karaktere, személyisége olyan értékeket testesít meg, amik halhatatlanok. Pontosan ez a kortalanság sugárzik róla, akárcsak a tudás. Miféle tudás? Látszólag a fénykarddal függ össze minden, de valójában a mester egyetemes igazságokat ad át.

A Barbie ház évtizedek óta az eladási listák élén szerepel. A mai édesanyák egykor épp úgy rajongtak ezért a játékért, mint most a lányaik. Generációkat köt össze egymással a Barbie baba élmény, aminek a varázsa napjainkra sem kopott meg. Sőt, bár számtalan babavariáció érhető el a piacon, Barbie megőrizte a hitelességét és az évtizedes előnyét is a többi játékszerrel szemben.

Ha azt mondjuk Monopoly társasjáték, mi jut elsőre eszedbe? Valószínűleg a klasszikus, telkek vásárlásával és épületek építésével gazdálkodó verzió. Nincs is ezzel az asszociációval semmi baj, de jó, ha tudod: a paletta ennél sokkalta szélesebb spektrumon mozog.

Anna királynő az a baba, aki egyszerűen nem hiányozhat az otthoni gyűjteményből. Ha a gyermeked rajong a mesék varázslatos világáért, és szívesen tölti az idejét babázással, akkor nem vitás, hogy ez az a figura, aminek a segítségével belevetheti magát a mesék tengerébe.

A Honfoglaló társasjáték az online térben megismert izgalmakat offline módon teszi elérhetővé, megfoghatóvá, sőt, birtokolhatóvá. Ha szereted a kvízjátékokat, ha szívesen taktikázol, szóval a stratéga szerepében örömmel tetszelegsz, akkor ezt az időtöltést Neked találták ki. Annál is inkább, mert a társason keresztül a család apraját-nagyját vagy éppen a baráti társaságod minden tagját egy asztalhoz ültetheted
A Honfoglaló társasjáték a népszerű internetes stratégiai játék testet öltött formája. A jövőben sem internet, sem számítógép nem kell ahhoz, hogy elinduljon a megyékért zajló küzdelem. 
A Cluedo társasjáték az egész családot egy asztalhoz ültetheti, de hívószóként csábíthatja közös játszásra a barátokat is. Mi a titok, ami annyira nem is rejtélyes?

Keresés