Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

JátékOtthon Blog

PastPay tájékoztató oldal

PastPay halasztott fizetés

Intézd céges beszerzésed webáruházunkban és fizess 30 nappal később a PastPay-jel!

Hogyan működik?

 1. A pénztárnál válaszd a PastPay halasztott fizetést.*
 2. Regisztrálj a PastPay-hez, hogy később átláthatóan kezelhesd a halasztott fizetéssel történő vásárlásaidat.
 3. Sikeres megrendelés!
 4. Fizess később, utalással, a számlán szereplő záradékban feltüntetett számlaszámra. A PastPay emailben emlékeztetni fog, hogy mikor esedékes a fizetés.


A PastPay regisztráció lépései:

A regisztráció a PastPay felületén történik, amelyre automatikusan átirányításra kerülsz.

 1. Fiók létrehozása.
 2. Vásárlói azonosítás - Ebben a lépésben a cég hivatalos képviselőjének szükséges feltöltenie a személyazonosító okmányát, és készítenie magáról egy élő fényképet (szelfit). A vásárlói azonosításról bővebben itt és itt olvashatsz. 
 3. Vásárlás véglegesítése.

A regisztrációt és a vásárlói azonosítást csak az első vásárlás alkalmával kell elvégezned.

 

Miért jó választás a PastPay halasztott fizetés?

 • Biztonságos vásárlás: Csak azután kell fizetned, miután már megkaptad a megvásárolt termékeket.
 • Nem befolyásolja hitelképességed: A PastPay halasztott fizetés nem minősül hitelnek, így nem terheli a hitelkereted. Könnyebben és kényelmes feltételek mellett juthatsz finanszírozáshoz, azonnali elbírálással.
 • Növeli a vásárlóerőd: Lehetőséged nyílik a sürgős, vagy nagyobb értékű beszerzéseid elintézni anélkül, hogy az azonnali pénzügyi terhet jelentene.
 • A növekedésbe tudsz fektetni: Azonnali fizetés helyett pénzügyi forrásaidat a növekedésre használhatod, mert elég akkor kifizetned a beszerzést, amikor kényelmes, vagy amikor már profitot termeltél rajta.

 

Van maximum rendelési összeghatár?

A halasztott fizetéssel történő első vásárlás során a PastPay 2 másodperc alatt elbírálja a cégedet. Ez alapján meghatároz számodra egy összeghatárt, amelyet PastPay halasztott fizetésre használhatsz. Amennyiben egy vásárlás végösszege meghaladja ezt az összeget, a PastPay fizetési mód nem lesz elérhető.


Az is előfordulhat, hogy több helyen fizettél PastPay-jel és a vásárlások teljes összege magasabb, mint a vásárlási kereted. Ebben az esetben a halasztott fizetés addig nem lesz elérhető számodra, amíg ki nem egyenlíted a tartozásod.

További kérdés esetén látogass el a PastPay oldalára [link: https://pastpay.com/hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/#corporate-buyers], vagy írj az info@pastpay.com címre!

 

* Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a PastPay halasztott fizetési mód nem minden vásárló számára elérhető. A fizetési opció kiválasztása után a PastPay rendszere automatikusan elbírál és visszaigazolást küld arról, hogy a halasztott fizetés elérhető-e számodra.

A 30 napos halasztott fizetést a PastPay [Péntech Financial Solutions Zrt.] biztosítja számunkra. Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek.  A JátékOtthon Kft. és a Péntech Financial Solutions Zrt. fenntartja magának a jogot a szolgáltatás megszüntetésére vagy a feltételek megváltoztatására.

 

Problémába ütköztél a PastPay halasztott fizetés során?

Kérjük, hogy az alábbi formon jelezd a szolgáltatást biztosító partnerünk felé: Vásárlói hibabejelentés

Microsoft gamepad vásárlás? Segítünk választani!

A Microsoft gamepad kiválasztásakor nemcsak az árat vagy az egyéni játékstílusodat érdemes fókuszba helyezni, hanem a kompatibilitást is. A kínálat rendkívül széles és elsősorban az elképesztő design az, ami leginkább feltűnik. Ennél azonban megéri mélyebbre ásni és többféle szempontot átgondolni, mielőtt egyik vagy másik mellett leteszed a voksot. 

Belső merevlemez

A belső merevlemez az asztali gépek nélkülözhetetlen eleme. A PC-t előnyben részesítők a tevékenység, a munkakör és gyakran az ezzel összefüggő teljesítmény iránti igény miatt választják az asztali gépet, a mobilis laptoppal szemben.

Játékkonzol és kiegészítők: élmény a virtuális valóságban

A játékkonzol és kiegészítők közötti választás napjainkban nem egyszerű. Az egyre szélesebb kínálatban ember legyen a talpán, aki megtalálja az ízlésének és elképzeléseinek megfelelő készülékeket, kiegészítőket, játékokat.

Számítógép választás: cél a megbízhatóság!

A számítógép a mindennapok részét képezi. Ugyan a mobilitás tekintetében a laptopok vezetik a népszerűségi listát, de ha home office-ról van szó vagy szeretnél egy helyet, ahol kényelmes környezetet alakíthatsz ki magadnak az online tevékenységhez, akkor az asztali gép a legjobb választás

Az Xbox az ünnepekre is remek választás

Az Xbox Series X a gyártó valaha kiadott legerősebb készüléke. A konzolok 4 generációjához készült játékok ezreivel élheted át a virtuális valóság sajátos élményét. Az elképesztő látvány és teljesítmény együtt gondoskodnak arról, hogy a gamerek új kedvencévé váljon a konzol. 4K akár 120 FPS sebességgel, 3D térbeli hangzás és 12 teraflop nyers grafikus feldolgozási teljesítmény!

Miért népszerű a hordozható áramforrás?

A hordozható áramforrás praktikus megoldásnak számít akkor, ha a hálózati áram nem elérhető. Mikor lehet szükség ezekre a készülékekre? Miért bizonyulnak hasznosnak minden háztartásban?

Műszaki cikk a mai kor elvárásai szerint

Megbízható műszaki cikk iránt érdeklődve, napjainkban minden korábbinál szélesebb kínálattal lehet találkozni.

Játékkonzol és kiegészítők: ezek a tuti befutók!

A játékkonzol és kiegészítők szoros egységet képeznek, a konzolok szerelmesei pedig gyakran nem érik be a kontroller kínálta lehetőségekkel. A jó hír az, hogy nem is kell.

A megfelelő számítógép home office-hoz is nélkülözhetetlen

Ma már a legtöbb háztartásban megtalálható számítógép lehetővé teszi, hogy online intézzük a vásárlásainkat, az otthon kényelmében szórakozzunk, tájékozódjunk, tartsuk a kapcsolatot másokkal.
Az oldal tetejére