Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Járássegítő játékok a család legkisebb tagjának

Nemrég új taggal gyarapodott a család és a kis poronty már aktívan kúszik-mászik a lakásban?

 

? Akkor bizonyára mindannyian azon vagytok, hogy minden támogatást megadjatok neki az első lépések megtételéhez. Azok azonban nem mindig jönnek olyan könnyen, hiszen a biztos egyensúlyérzék kifejlődéséhez sok idő kell. Az, hogy melyik csemete mikor dönt úgy, hogy nekilendül a járásnak, nagyon változó lehet, de bárhogy is legyen, szülőként türelmesen ki kell várnod azt a pillanatot, amikor a kicsi elég bátorságot merít hozzá.

A járássegítő játék használata nagy segítséget nyújthat, ha úgy látod, hogy sokszor megpróbálkozik a felállással, netán már lép is párat, mielőtt visszahuppan a szőnyegre. Kínálatunkban többféle modell is megtalálható, melyek kivétel nélkül azzal a céllal kerültek kifejlesztésre, hogy megfelelő támogatást adjanak a kis lurkóknak a járáshoz. Persze mit ér egy játék, ha nem tudja elvarázsolni őket a szép színeivel, mintáival, formáival? A járássegítő játékok maximálisan a gyerekek elvárásaihoz igazodnak, ami azt jelenti, hogy azonnal el tudják nyerni a tetszésüket. Erről azok a külső stílusjegyek, illetve különleges funkciók gondoskodnak, melyek egyértelműen felkeltik a figyelmüket, és azt hosszú időn keresztül fent is tartják. Ha te is meg szeretnéd örvendezteti a csemetédet egy szuper járássegítő játékkal, akkor most itt a kiváló lehetőség arra, hogy szemügyre vedd a kínálatot, és kiválaszd a tökéletes változatot.

Bármelyik mellett is teszed le végül a voksodat, a picikéd garantáltan elégedett lesz a használatával, sőt, mi több, nagy eséllyel válik favorit játékká számára, ami nélkül egy tapodtat sem hajlandó megtenni. Bizonyos modell több funkcióval is rendelkezik, így azt nem csak tologatásra, sétálásra lehet használni. A formaválogató játéktárolóval ellátott kiskocsi akkor is remek időtöltést nyújt a picikék számára, amikor épp a szőnyegen csücsülnek, hogy kipihenjék a fáradalmaikat. A megfelelő kialakítású járássegítő játék könnyedén beszerezhető a webáruházunkból.

Tartalomhoz tartozó címkék: járássegítő járássegítő játék

Keresés