Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Járássegítő

 

Izgalmas elfoglaltságot nyújtó járássegítő játékok

 

Amikor a kis poronty megteszi az első lépéseit, az mindig egy hatalmas dolog, amire még sok évvel később is szívesen emlékeznek vissza a szülők. Nem csoda, ha a család apraja, nagyja jelen szeretne lenni, amikor a csemete végre két lábra emelkedik, és önállóan lépked párat.

Előfordulhat azonban, hogy a monumentális pillanat sokat várat magára, mert a kis lurkó szívesebben közlekedik csúszva, mászva, mintsem bevállalná a két lábon járás rizikóit. Ilyenkor remek választásnak bizonyul a speciális kialakítású járássegítő játék, ami lényegében egy négykerekű kis kocsira hasonlít. Ha a pici tolja maga előtt a gurulós játékot, akkor sokkal bátrabbá válik, és idővel magától is megpróbálkozik a járással. A szerkezet persze dekoratív kinézettel rendelkezik, és minden jóval fel van szerelve, ami meghozza a kicsi kedvét a próbálkozáshoz. A kínálatunkban szereplő Zebrás járássegítő játék például elképesztően aranyos állatformát ölt, és rengeteg sok érdekességet nyújt a babáknak. Ha a pici megnyomja a zebra gombjait, akkor izgalmas hangokat, fényeket ad ki, de a forgatásra, gurításra, dobásra is lehetőséget biztosít. Ezek után már nem is lehet kérdés, hogy Zebra úr lesz-e a csemete legjobb barátja.

A formaválogató járássegítő játék is sok mókával és kacagással szolgál, a szerkezet közepén ugyanis egy érdekes formaválogató játék kapott helyet. A járást segítő játékok hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerkőcök szívesen közlekedjenek két lábon, és a láb-, illetve talpizmaik kellőképpen megerősödjenek.

Az oldal tetejére