Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Járássegítő játék fejlesztéshez, szórakozáshoz

A járássegítő játék kifejezetten hasznos lehet azoknak az apróságoknak, akik nem szívesen állnak lábra és inkább még mindig a négykézláb közlekedést választják.

Számukra játékos formában nyújt segítséget a speciális kialakítással és extrákkal rendelkező eszköz. 

Többféle járássegítő játék közül válogathatnak a szülők, amelyek mindegyike megegyezik abban, hogy az apróság belekapaszkodhat, így a lábon történő mozgás egyszerűbbé válik. Ahogyan mind több időt tölt így, úgy erősödnek meg lábai és a bokák, miközben a szórakozás is a fejlesztés szerves részét képezi. Mozgó, hangokat kiadó elemekkel vannak bővítve ezek a járássegítők, amelyeknek köszönhetően soha nem fog unatkozni a gyerkőc a használata közben. 

 

A járássegítő játék nemcsak hasznos, hanem szép is

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen érdeklődnek a kifejezetten olyan játékok iránt, amelyek egyúttal fejlesztő célt is szolgálnak. A mai szülők egy része rendkívül tudatos e téren is a gyermeknevelésben is szeretnének mindent megadni az apróságnak. A járássegítő játék a kezdetekkor hasznos választásnak bizonyul.

A gyártók kifejezetten odafigyelnek arra, hogy miközben a gyerkőc meg tud kapaszkodni, az érdeklődését is folyamatosan fenntartsa az elfoglaltság. Ahogyan a tolható játék használata közben ráérez erre, a járás egyre biztonságosabbá válik, végül elhagyja az eszköz alkalmazását. A színes, változatos formákkal, játékokkal társított járássegítő játék hozzájárul ahhoz, hogy még a később fejlődő gyermekek is játékos formában utolérjék a korosztályukat. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: járássegítő járássegítő játék

Keresés