Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Élethű Anne Geddes babák széles választékban

Ha szemügyre veszed a játékbaba kínálatot, akkor láthatod, hogy milyen sokféle termék érhető el a piacon. 

 

Vannak nagyobb, illetve kisebb kialakítású modellek, és persze jócskán találni olyan játékbabákat is, amik valamilyen különleges képességgel rendelkeznek, például sírást tudnak imitálni. Nem túlzás azt állítani, hogy az Anne Geddes baba széria korszakalkotóra sikerült, a részletgazdag kivitelezésnek köszönhetően ugyanis annyira élethűek, hogy nem csak a kislányokat, hanem a tinédzser korú lányokat, sőt még a felnőtt anyukákat is le tudják nyűgözni.

Mivel az Anne Geddes baba kínálat elképesztően izgalmas képet mutat, ezért nem is csoda, hogy sokan döntenek úgy, hogy összegyűjtik a kedvenc darabjaikat. Többek között van rénszarvas, nyuszi, maci, tigris, katica, méhecske, hóember és mikulás ruhába öltöztetett változat is. A játékbabák készítőjükről, Anne Geddes-ről kapták a nevüket, akinek a személyében egy híres ausztrál, új-zélandi fotóst ismerhetünk meg. A hölgy a világ minden táján készített képeket igazi babákról, később pedig a fotók ihletet adtak neki ahhoz, hogy egy saját játékbaba kollekciót hozzon létre. Úgy tűnik, hogy a vállalkozása meghozta számára a sikert, az Anne Geddes baba kínálat ugyanis elképesztően nagy népszerűségre tett szert. Természetesen a babákat nem csak gyűjteni lehet, hiszen játékként is remekül funkcionálnak. Az élethű arcocskák, valamint az aranyos, állatok kinézetét leutánzó ruhácskák azonnal leveszik a lábukról a kicsiket, akik alig várják, hogy megfogják a babákat, és a gondjukat viseljék.

Éppen ezért sok szülő, aki meg szeretné örvendeztetni a csemetéjét egy szép játékbabával, célirányosan az Anne Geddes baba kínálat felé veszi az irányt, hiszen nem is lehet kérdés számukra, hogy ott találják-e meg a tökéletes meglepetést. A tapasztalatok azt mutatják, hogy azok sem csalódnak, akik még nem ismerik ezeket a lenyűgöző kialakítású játékbabákat, ahogy ugyanis a kislányuk kezébe adják őket, az arcukon megjelenő mosoly megerősíti őket abban, hogy jól döntöttek.

Tartalomhoz tartozó címkék: anne geddes baba anne geddes

Keresés