Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Anne Geddes

Rendezés:

Az Anne Geddes baba lenyűgöző világa

 

Az Anne Geddes baba az élethű kialakításának köszönhetően, egyszerűen magára vonja a figyelmedet. Igen, a tiédet (is), lévén a különleges, aprólékos, részletgazdag megvalósítás felnőttek millióit tartja lázban. Egyébként 18 hónapos kortól a gyermekek is élvezhetik ezen babák megnyugtató, érdeklődést felkorbácsoló jelenlétét. A nagyjából 23 centiméteres játékszerek megannyi kivitelben elérhetőek.

Rénszarvas, mikulás, hóember, katica, nyuszi, maci, tigris, méhecske, hogy csak párat említsünk a lehetőségek közül. A babák világában egyáltalán nem gyakori az a fajta részletesség, mint ami az Anne Geddes baba változatainál megfigyelhető. Nos, a névadó Anne Geddes világhírű fotós, aki álomszerű képeivel szó szerint elvarázsolja az embert, olyan részletekre felhívva a figyelmet, amikre eddig talán soha senki nem szentelt időt. Ez a fajta különleges szemlélet és nézőpont végül életre keltette ezeket a babákat, amik nagyon megosztották a közönséget. Merthogy akad, akinek ha nem is ijesztő, de némileg elrettentő hatású ez a fajta kimunkáltság, míg más szó szerint rajong azért, hogy babatestet ölthetnek a valóság igazi részletei. Ha Te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor kétségtelenül a legjobb helyen jársz. Bővítheted az otthoni gyűjteményedet, vagy megajándékozhatod gyermekedet is azzal az élménnyel, hogy testközelben őrizheti a valódi élet egy aprócska szeletét.

Az Anne Geddes baba nincs korhoz kötve. Gyermekedet akár egészen felnőtté válásáig elkísérheti az első tigrise vagy éppen hóembere, hogy aztán ez a régről meglévő szeretet, gyűjtés és rajongás formájában létezzen tovább.

Keresés