Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Egy igazi különlegesség, az Anne Geddes baba

A babázás mindig örömteli élményekkel gazdagítja a kicsik mindennapjait.

 

Miközben a karjukban dédelgetik a babájukat és a teljes figyelmüket rá szegezik, lényegében ugyanazt csinálják, mint az anyukájuk velük. Egy baba mindig jó választás, még akkor is, ha már van belőle néhány a gyerekszobában, hiszen jó érzést kelt a picikben, ha nekik is van valakijük, aki rájuk van utalva, és akiről gondoskodhatnak.

Az Anne Geddes baba kollekció igazi különlegesség, ami nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elkápráztatja. Már ránézésre is jól látszik, hogy miben rejlik az egyediségük, az az extra, ami jól megkülönbözteti őket más, hasonló babáktól. Ez pedig nem más, mint az, hogy elképesztően élethűek. Olyanok, akárcsak az igazi kisbabák, akik épp jóízűen alszanak. És a ruhájuk...az is varázslatos! Az Anne Geddes baba kollekcióban szerepelnek a méhecske, a nyuszi, a tigris, a maci, a süni és a katicabogár ruhába bújtatott pindurkák is, akik igazán szívmelengető képet festenek az öltözékükben. Ami még jellemzik ezeket a babákat, az az, hogy szélsőségesen meg tudják osztani a szülők véleményét. Vannak, akiket kifejezetten zavar, hogy ennyire életszerűek, hogy néhány pillanat erejéig szinte összetéveszthetők az igazi kisbabákkal.

Ugyanakkor vannak olyanok is, akik rajongásig odavannak az Anne Geddes baba kollekcióért, és minden egyes darabját imádják. Ők szívesen adják a csemetéjük kezébe őket, és maguk is gyakran megcsodálják az élethű arcvonásaikat, amik tökéletesen beleillenek a gyermeki álomvilágba.

Tartalomhoz tartozó címkék: anne geddes anne geddes baba baba

Keresés