Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Anna Geddes baba, a gyermekkor pihe-puha társa

Az Anne Geddes baba élethű és részletgazdag kialakításának köszönhetően kicsik és nagyon figyelmét egyaránt magára vonja. Aprólékos kidolgozásában van valami különleges báj, ami mindenkinek megnyugtató.

Gyermekek szerethető kis társa vagy felnőttek gyűjteményének ékes darabja lehet ez a nem mindennapi játékdarab. A lenyűgöző részletgazdagság mindenkit elvarázsol, kortól és nemtől függetlenül.

Anne Geddes, a kortalan baba

A számos kivitelben elérhető, nagyjából 28 centiméteres Anne Geddes baba már egészen fiatal, 18 hónapos kortól ajánlható. Magas minőségű, tartós anyagának köszönhetően a baba akár felnőtt koráig is elkísérheti gyermeked.

Az elbűvölő Anne Geddes baba cica, katica, rénszarvas, méhecske, nyuszi, süni, maci és akár tigris öltözékben is elérhető. Ha gyermeked szereti az állatokat, bármelyik darab könnyen a kedvencévé válhat.

Kisállatok mellett találhatsz a kínálatban továbbá mikulás, hóember vagy akár tündér jelmezbe öltöztetett babát is, melyek szintén egy szempillantás alatt rabul ejthetik gyerekek és felnőttek szívét egyaránt.

Az Anne Geddes baba árak összehasonlítása

A különféle öltözékbe bújtatott Anne Geddes babák jellemzően egy árban vannak, így választás esetén tényleg összpontosíthatsz csak arra, melyik nyeri el igazán gyermeked tetszését.

A választás természetesen kor-, nem- és leginkább preferenciafüggő. Az Anne Geddes fehér nyuszi baba például kislányok nagy kedvence, fiúk pedig jellemzően inkább a rénszarvas-, mackó- vagy tigrisbőrbe bújtatott játékbabákat választják.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: anne geddes anne geddes baba

Keresés