Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A világ legélethűbb babái Anna Geddes-től

Amennyiben időt szakítasz arra, hogy feltérképezd a babakínálatot a játékpiacon, akkor hamar figyelmes leszel rá, hogy az elmúlt években elképesztő mértékben kiszélesedett a repertoár.

 

Amennyiben időt szakítasz arra, hogy feltérképezd a babakínálatot a játékpiacon, akkor hamar figyelmes leszel rá, hogy az elmúlt években elképesztő mértékben kiszélesedett a repertoár, és a hagyományos tervezésű változatok mellett rengeteg új játékbaba született, amik kinézetben, méretben, sőt még funkcióban is nagy eltéréseket mutatnak.

Vannak, amik különleges képességekkel rendelkeznek, például hangokat tudnak kiadni, de vannak etethető-itatható változatok is, amik napi szintű gondoskodást igényelnek az aprócska gondozóiktól, a gyerkőcöktől. A gazdag kínálat ellenére az Anne Geddes baba kollekció mégis új színt tud vinni a választékba, hiszen a részletgazdag kidolgozottságukkal elnyerték a legélethűbb babák címet. Létezésüket egy híres fotográfus hölgynek köszönhetik, aki úgy kezdte a pályafutását, hogy világszerte kisdedeket fotózott. Egy hirtelen ötlettől vezérelve a képek alapján megalkotta ezeket a lenyűgöző babákat, amik valóban elképesztő hasonlóságot mutatnak az igazi porontyokkal. A kollekció különlegessége, hogy minden egyes Anne Geddes baba egy külön téma köré kapcsolódik.

Úgy tűnik, hogy az állatok nagyon közel állnak a hölgy szívéhez, a repertoárban ugyanis a méhecske, a nyuszi, a tigris, a maci és a rénszarvas ruhát viselő babák is megtalálhatók, de olyan különlegességekkel is találkozhatunk, mint amilyen például a tündér, a hóember vagy a mikulás baba. Bármelyik mellett is teszed le a voksodat, egy Anne Geddes baba rengeteg örömteli pillanattal gazdagíthatja a csemetéd mindennapjait.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba anne geddes baba anne geddes

Keresés