Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A szivacs puzzle három dimenzióban varázsol el

A szivacs puzzle úgy szippant magába, mint a mosakodószivacs a vizet: ellenállhatatlanul és végérvényesen. 

Szereted Harry Potter varázsbirodalmát? Vagy éppen gyerkőcöd nem tud elszakadni a bűbájos történettől? Akkor nem vitás, hogy olyan játékok beszerzésében érdemes gondolkodnod, amelyek ezt a közeget teremtik meg a közvetlen környezetedben.

A háromdimenziós kialakítású puzzle összeillesztése nem kis kihívást jelenthet. Szükséges hozzá egy nagy adag kézügyesség, nagyfokú térlátás és egy óriási kupac lelkesedés, bár valószínűleg utóbbiból nincs hiány. Mivel komplex feladatról van szó, így elsősorban 12-14 éves korú gyerkőcöknek ajánlott a játék, de kisebb lurkók is odaülhetnek a mozaikok fölé, ha a szülői segítség karnyújtásnyi távolságban várja őket. Ne lepődj meg azon, hogy a kicsomagolást követően nem tudsz arrébb lépni a felépülő birodalomtól, ugyanis a részletgazdag kialakításnak hála, ténylegesen olyan pompájukban épülhetnek fel a legendás épületek, helyszínek, ahogy a könyvből megismerted ezeket. A szivacs puzzle jelentősen fejleszti a gyerkőcök ügyességét és térlátását, arról nem is beszélve, hogy a figyelmüket óhatatlanul ráirányítja az apróbb részletekre. A felfedezés öröme mindennél többet ér, ám a legértékesebb mégis a közösen, együttes munkálkodással eltöltött idő.

A szivacs puzzle remek szórakozást kínál az egész családnak, varázslatos percekkel megajándékozva a résztvevőket - téged és gyermekedet is. Ha olyan kirakósra vágysz, amely jócskán túlmutat a hagyományos variáción, illetve ami kialakításával támogatja a kreativitást és a kézügyességet igénylő tevékenységek iránti lelkesedést, akkor nem vitás, a szivacsból készülő, habkönnyű puzzle a létező legjobb választás.

Tartalomhoz tartozó címkék: szivacs puzzle puzzle

Keresés