Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A 3d puzzle épületek felépítése csupa móka

A gyerekek mindig örömmel fogadják azokat az újfajta játékokat, amik addig ismeretlen élményekkel gazdagítják a hétköznapjaikat. 

Ha a csemetéd előszeretettel foglalkozik azzal, hogy a puzzle játékok darabjait rendezgeti egymás mellé, akkor most itt a kiváló lehetőség arra, hogy megörvendeztesd egy innovatív játékkal. Ez nem más, mint a 3d puzzle, ami habszivacsból készül. A szokatlan anyagkialakításnak köszönhetően nem csak különleges és könnyű, hanem könnyen kezelhető termékről van szó.

A habszivacs darabokon persze motívumok láthatók, melyeket egymás mellé helyezve, egészen elképesztő végeredmény születik. Legyen szó a valódi világ leghíresebb épületeiről, vagy a fantázia alkotta építményekről, melyek ikonikus sorozatokban, filmekben köszönnek vissza, a 3d puzzle lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek életre keltsék azok miniatűr változatait. A puzzle darabjainak összeillesztése kétségkívül türelmet és egy kis kézügyességet is igényel, ám a feladat mégsem annyira nehéz, hogy a gyerkőcök ne tudnák végrehajtani. Még akár a legkisebbek is ki tudják venni a részüket a játékból, ha a nagyobbak vagy a szülők segítenek nekik. Ahogy egyre több részlet kerül kialakításra, egyre élvezetesebb elfoglaltságot nyújt a lurkók számára a kirakós játék. Milyen előnyöket tartogat számukra, ha az újfajta, habszivacs kialakítású 3d puzzle játékkal játszanak? Először is nagymértékben fejlődik a térlátásuk, hiszen minden kisebb-nagyobb elemnek meg kell találniuk a helyét, miután pedig sikerül megeleveníteniük az épületeket, körbejárhatják, és minden oldalukat alaposan megvizsgálhatják. Emellett kétségkívül a kézügyességük is fejlődik, hiszen az illesztéseknek a lehető legprecízebbnek kell lenniük, ha teljes egészében fel szeretnék építeni a valós vagy képzeletszülte épületeket.

A 3d puzzle játékok remek elfoglaltságot nyújtanak kicsiknek, nagyoknak, sőt még akár a szülőknek is, akik szeretnek együtt játszani a csemetéikkel. Mivel a különálló épületek egymáshoz építhetők, így idővel akár egy egész városrész vagy épületegyüttes is kialakítható a lurkók szobájában.

Tartalomhoz tartozó címkék: puzzle 3d puzzle

Keresés