Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

3D habszivacs puzzle, mindenki könnyed kedvence

A 3D habszivacs puzzle a kirakósok egészen új generációjának képviselője. A hagyományos kirakókkal szemben a 3D puzzle-höz nemcsak kézügyességre, de jó adag térlátásra is szükség van.

A könnyed, háromdimenziós elemek nyújtotta önfeledt játék és pazar szórakozás egyben készségfejlesztő is, így hát minden gyerkőcnek kiváló elfoglaltságot jelenthet.

Milyen korosztálynak ajánlott a 3D kirakó?

A fentiekből kifolyólag elsősorban nagyobb, 12-14 éves gyermekeknek élvezhető vele igazán a játék, de fiatalabb, jó kézügyességgel megáldott lurkóknak is remek időtöltést nyújthat egy ilyen kirakó.

A 3D habszivacs puzzle szülői segítséggel egészen kicsiknek is szórakoztató elfoglaltság lehet, nem beszélve arról, hogy a segítőként jelen lévő felnőttek is hamar azon kaphatják magukat, hogy teljesen belefeledkeztek a játékba.

Miért válassz hagyományos helyett háromdimenziós kirakót?

Jellegéből adódóan a 3D habszivacs puzzle-lel szó szerint legendás épületek elevenedhetnek meg. Bizonyára neked sem kell bemutatni Harry Potter varázslatos világát, hisz New Yorktól Sydney-ig mindenki ismeri.

A varázslatos Roxfort 3D puzzle kínálata most szobádba repíti a Harry Potter történet bűbájos világát. A pazar időtöltésen túl a végeredmény is csodás, kellhet ennél több?

A 3D habszivacs puzzle-nek köszönhetően Harry Potter Roxfortban töltött napjai, az Odú Weasley-éktől nyüzsgő melegsége, a Roxfort Express, a Kóbor Grimbusz vagy akár az Abszol Út mind-mind otthonod részeivé válhatnak egy szempillantás alatt.

Keresés