Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Yoda mester, a kortalan kedvenc

Yoda mester alakja, karaktere kicsiknek-nagyoknak egyaránt ismerős, sőt, kedves. 

Az öreg tanító, aki a bölcsességével próbálja egyengetni a tanítvány útját, már-már megszokott mesebeli figura. Ám Yoda túlmutat a sablonos tanítókon, és valamiképpen többet nyújt a vártnál. Nem csoda tehát, hogy a Star Wars rajongók egyik kedvenc szereplője. Bár a világító kulcstartó 5 éves kortól ajánlható, vigyázat, ez a rajongás kortalan!

 

A Star Wars közös nyelv, amit az egymást követő generációk kivétel nélkül, folyékonyan beszélnek

 

Amikor van egy közös pont, ami összeköti az embereket, akkor azt egyfajta nyelvezetnek is tekinthetjük. Olyasféle kommunikációs eszköznek vagy csatornának, aminek a jeleit a résztvevők, koruktól függetlenül értik.

Egyfajta kötelék ez, ami eltörli a különbségeket, és így egy halhatatlan és biztonságos teret teremt. Ezért lehetséges az, hogy Yoda mester személye a mai fiatalokat ugyanúgy lázban tartja, mint a szülők generációjának tagjait, egykor és persze napjainkban. Ez az a rajongás, a Csillagok háborúja elhozta közös dimenzió, ami egyrészt múlhatatlan, másrészt korosztálytól független.

 

A LEGO-t is megihlette Yoda mester és a többiek

 

Az eredeti Star Wars ezernyi feldolgozáson esett át, és képregényként, játékként vagy éppen sorozatként is megjelent a piacon. Az eredetisége erejét mutatja, hogy mindegyik próbálkozás eredményesnek bizonyult, persze eltérő mértékben.

A játékokba átültetett Csillagok háborúja figurák népszerűsége folyamatosan nő, és őszintén szólva nemcsak a gyerkőcök körében. A Lego szettek gyermeket, szülőt egyaránt lázban tartanak, és talán ez az a vonzalom, ami kiváló alapul szolgálhat egy kiadós, közös játékhoz. Hiszen ezek után az erő veletek van!

Tartalomhoz tartozó címkék: Star Wars Yoda mester
Az oldal tetejére