Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Varázslatos sellő Barbie különleges kislányoknak

Varázslatos sellő Barbie különleges kislányoknak

A kislányod imádja a Barbie babákat, és fürdéshez is mindig visz magával néhányat? Akkor a figyelmedbe ajánljuk a sellő Barbie babánkat, ami garantáltan elnyeri a Te csemetéd tetszését is. 

Miért vagyunk ebben annyira biztosak? Nos, azért, mert ránézésre egy sellő ruhába öltöztetett Barbinak látszik, ám ez nem minden. Valójában egy igazi sellőlány lakozik a figurában, ami különleges képességekkel bír.

Mit tud a sellő Barbie?

A sellő Barbie varázsuszonnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egy gombnyomás hatására azonnal működésbe lendül, és a baba úszó mozgást kezd el végezni. Az már csak hab a tortán, hogy a mozgását különleges fényjáték kíséri. A fények ritmikus felvillanásának köszönhetően a Barbie uszonya különböző színekben pompázik.

Kik a sellő Barbie legjobb barátnői?

A sellő Barbie-nak sok barátnője van, de a legjobbak azok, akik hozzá hasonlóan, különleges képességekkel rendelkező sellő lányok. A Mitikus múzsa sellővel és a Narancssárga hajú sellőbabával is igazán mély barátságot ápolnak.

Ha még nincs sellő Barbie a házban, akkor vétek lenne kihagynod a lehetőséget, hogy megvásárold. Ez egy közönségkedvenc játék, amivel minden „babázós” kislány előszeretettel játszik. Nemcsak azért, mert csodaszép, hanem azért is, mert olyan dolgokat tud, amit más Barbie nem. Úgy gondoljuk, hogy nem is kell magyarázni, hiszen ez épp elég ok arra, hogy nektek is legyen egy. Ha extra boldogságot szeretnél szerezni a kislányodnak, akkor a sellő barátnőket is tedd a kosaradba, így lesz teljes a meglepetés!

Tartalomhoz tartozó címkék: sellő baba sellő barbie

Keresés