Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ugrálóvárak a gyerekek igényeire szabva

A te csemetéd is odáig van meg vissza, ha meglát egy hatalmas ugróvárat? 

 

A gyerkőcök imádnak ugrándozni bennük, az élmény ugyanis semmi máshoz nem hasonlítható. Nem véletlen, hogy alig várják, hogy a család útba ejtsen egy vidámparkot vagy egy olyan rendezvényt, ahol a varázslatos gumivár is előkerül. Gondolj csak bele, hogy mekkora öröm lenne a lurkód számára, ha sehova sem kellene mennetek, mert az ugrálóvár minden nap ott várná az udvaron.

Ez maga lenne a menyország! Persze egy hétköznapi, egyszínű modell, ami hamar tönkremegy, nem tudná kiszolgálni a kicsik igényeit. Nálunk megtalálhatók a legkülönlegesebb, legszínesebb darabok, amik csúszdaként is remekül funkcionálnak. Ezek valóságos játékbirodalmat teremtenek a ház melletti területen, ahol a gyerekeket önfeledt móka várja. Az élmény akkor a legélvezetesebb, ha azt megosztják a pajtásaikkal, testvéreikkel. Mivel az ugrálóvárak elég nagyok ahhoz, hogy többen is használják, ezért nincs akadálya annak, hogy a csemetéid áthívják a szomszédokat, osztálytársakat. Szülőként bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy az ugrándozás, csúszdázás vajon elég biztonságos? Az általunk kínált termékek le vannak tesztelve, és minden Európa-szerte érvényben lévő előírásnak megfelelnek. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod amiatt, hogy a kicsiknek bármi bajuk lesz az ugróvárban, a professzionális tervezés ugyanis gondoskodik arról, hogy a játék maximális biztonságban teljen. Az időtállóság miatt szintén nincs okod aggódni, hiszen a duplán varrt PVC anyag tökéletes tartást ad a szerkezetnek, függetlenül attól, hogy az milyen méretekkel rendelkezik. Az ugrálóvár felállítása szinte gyerekjáték, de ez a része persze szülőként rád hárul.

Kínálatunkban az Elefánt barlangja, az Akadálypályás ugrálóvár, az Állatkert palota és az Élménypark is megtalálható, melyek kivétel nélkül egyedi formatervezéssel örvendeztetik meg a kis ugróbajnokokat. Bármelyiket is választod, a csemetéidnek feledhetetlen élményekben lesz részük, amik rengeteg mókát és kacagást hoznak a mindennapjaikba.

Tartalomhoz tartozó címkék: ugrálóvár ugrálóvár otthonra

Keresés