Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ugrálóvár otthonra a boldog, kiegyensúlyozott gyermekekért

Nincs a közelben játszótér vagy játszóház?  Vagy van, de esőben, szélben, fagyban nem tudtok eljutni oda? 

 

Akkor egy ugrálóvár otthonra életmentő lehet! Erre talán felteszed a kérdést: hogyan tarthat az ember ilyesmit a lakásában? Hiszen a gyerekek csak a rendezvényeken szoktak ezekben játszani. Ám a helyzet az, hogy összecsomagolva mindegyik modell elfér egy normál méretű autó csomagtartójában. Ezen belül a legkisebb változatok körülbelül akkorák, mint egy sporttáska. Ráadásul bármelyik várat fel lehet állítani pár perc alatt. A kisebb darabok szinte minden lakásban elférnek.

A legnagyobb terjedelműek akár 26-29 négyzetméteresek is lehetnek. Az ekkora ugrálóvár otthonra akkor ajánlott, ha van kert, vagy legalább egy nagy alapterületű és belmagasságú szoba. Bármelyik változatról is legyen szó, mindegyik nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy a gyermeked minden körülmények között mozoghasson, és ez által igazán jól érezhesse magát. Az összes légvárnak élénk, vidám színei vannak. Különféle mintázat is helyet kaphat rajtuk, ez lehet például bohóc, elefánt vagy kastélyos minta. Az ugrálófelülethez csúszda is tartozik, amelynek a mérete modellenként eltérő. Emellett, szintén a méretétől függően, különböző extrákat is adhat az ugrálóvár otthonra. Például lehet benne kosárlabda palánk, meg sok más célbadobási lehetőség. A legkisebbeket labdatenger is várhatja, tehát egy olyan medence, ahol sok színes golyó közé ülhetnek be. Akadályok is izgalmasabbá tehetik a játékot.

Például helyet kaphat a várban egy jó kis alagút. Van olyan ugrálóvár otthonra, ami nyáron medencévé válhat. Ezt vízzel is fel lehet tölteni, így nagy melegben elsőrendű szórakozást nyújthat. Mindegyik modell anyaga dupla varrású, így nagyon erős. Ezenkívül az összes terméket biztonsági védőháló veszi körül, így igazán önfeledt és veszélytelen játékot tesz lehetővé az ugrálóvár otthonra. Egyvalamire viszont figyelnetek kell. Ha a légvárat kültéren állítjátok fel, egy műanyag lapra tegyétek a maximális biztonság érdekében, hogy semmi se szúrhassa ki!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ugrálóvár ugrálóvár otthonra

Keresés