Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Twister játék: a mozgás öröme humorral társítva

A Twister játék nagy népszerűségnek örvend és néha bizony nemcsak a gyermekek körében.

Sokan saját gyermekkorunkból ismerjük és kedveljük. A játék során a mozgás öröme társul a humorral és a garantált vidámsággal.

Legyen szó szülinapi zsúrról, családi összejövetelről, akár korosztályok egymás között is remek szórakozásban vehetnek részt a segítségével. Miért szeretjük és választjuk még ma is olyan sokan az általa kínált élményeket? 

 

A Twister játék a humor alapkelléke

 

A Twister játék ugyan a mozgásról és az aktív kikapcsolódásról is szól, de nem mehetünk el az általa jelentette humoros pillanatok mellett sem. A szőnyeg szétterítése után kezdődhet a móka, a kezek és a lábak pedig a megfelelő helyre kerülnek, ezzel elképesztő helyzeteket teremtve. A nevetés garantált, már csak a néha tarthatatlan pózokból és az általuk jelentett összefüggésekből adódóan is. Ez a fajta jókedv az, amiért annyira szeretjük a legtöbben a közös programokat, hiszen legalább ilyenkor magunk mögött tudhatjuk a hétköznapok nehézségeit. 

 

A Twister játék ugyanakkor a mozgásról is szól. A fizikai aktivitás nélkülözhetetlen és korosztálytól függetlenül kiemelt jelentőséggel bír. A furcsa pózok tartása állóképességet és izomzatot követel, ha pedig ezek hiányoznak, akkor az izomláz is tuti szereplő lesz másnap. A legjobb az egészben, hogy ellenben az online programokkal, a személyes kapcsolódás és a közös nevetés a Twister kapcsán garantált. A kapcsolatépítés, egymás jobb megismerése és az élmények tényleges átélése is a társas programok mellett szólnak. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: twister
Az oldal tetejére