Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Tartalmas szórakozást nyújt a honfoglaló társasjáték

Amennyiben minőségi időre szeretnéd váltani a szabadidődet, családoddal vagy társaságoddal vedd elő a honfoglaló társasjáték dobozát és már kezdődhet is a játék. A szett a népszerű internetes, magyar fejlesztésű játék kézzelfogható változata.

A stratégiai játékok között elismert pozíciót foglal el a honfoglaló társasjáték. A kvíz formára alapozó készlet révén izgalmas játszmákban vehetsz részt. A honfoglaló társasjáték – 2 térképes változat formájában is fellelhető a kereskedelmi kínálatban.

Miből áll ez a játék?

Szükséged lesz a győzelem elérése érdekében különféle képességekre, a tudás mellett nagy adag szerencse és fejlett stratégiai érzés is kelleni fog. Minél több menetet lejátszol a honfoglaló társasjáték tábla mellett, annál inkább fejlődni fognak a valós életben is méltán kedvelt képességeid és a gondolkodásmódod.

A társasjáték gyerekeknek is ajánlott. Kilenc éves kor felett már boldogulnak vele. Játszhatja két játékos is, de a nagyobb társaságok sem maradnak ki, ugyanis a maximális résztvevők száma tíz.

A honfoglaló társasjáték szett sokdarabos. Tartalmaz 1 darab kétoldalas játéktáblát, 57 megyefoglaló korongot, 60 feleletválasztós kérdéskártyát. Ezeken a kártyákon összesen 720 kérdés található.

Emellett 480 kérdést tartalmazó tippelős kérdéskártyából is van 40 darab. A honfoglaló társasjáték továbbá magába foglal néhány tippelős és feleletválasztós lapot, egy dobókockát és a könnyebb játékmenet érdekében részletes játékleírást is.

A kvíz ismételt játszásával emelhető a történelmi és művelődéstörténeti tudás szintje, ezáltal az általános műveltség nívója is játékos módon magasabbra emelhető.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: honfoglaló honfoglaló társasjáték

Keresés