Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Színes, vidám fajátékok kicsiknek

A kisgyermekes szülők gyakran arra lesznek figyelmesek, hogy a csemetéik előszeretettel játszanak a kisebb, nagyobb darabokból álló fajátékokkal. 

 

Ebben nincs is semmi meglepő, hiszen a különleges színekkel, mintákkal ellátott formák mindig lenyűgözik a gyerekeket, akik alig várják, hogy megfogják, szétszedjék, majd újra összerakják őket.

A Játékotthon webáruház kínálatában többek között a dominók, a marokkó pálcák, a kirakók és a formarakosgatók is megtalálhatók a fajátékok között. Bármelyikre is esik a választás, a gyerkőcöknek élményteli kikapcsolódásban lesz részük, hiszen ezek a játékok azonnal le tudják nyűgözni őket, és hosszú időn keresztül le tudják kötni a figyelmüket. Manapság sok szülő gondban van, amikor úgy döntenek, hogy egy új játékkal lepik meg a szemük fényét, ugyanis nem könnyű olyan terméket választani, ami elég érdekesnek bizonyul a csemeték számára, és nem csak az újdonság ereje miatt nyerik el a tetszésüket. Ez esetben ugyanis legfeljebb csak néhány perc erejéig szentelnek figyelmet rájuk, azt követően új elfoglaltságok után néznek. A fajátékok esetében viszont más a helyzet, a vidám színek és az izgalmas formák ugyanis minden alkalommal tartogatnak valami újat a számukra. A kínálatban a különböző nehézségű kirakós, fűzős játékok is megtalálhatók, így mindig azokkal tudnak játszani, amikben kihívást látnak.

Arról nem is beszélve, hogy az elképesztően aranyos figuráknak köszönhetően ezek a fajátékok mindig örömöt tudnak csalni az arcukra, és sok mókával, kacagással tudják szebbé tenni a mindennapjaikat.

Tartalomhoz tartozó címkék: fajátékok játék fából

Keresés