Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

So Slime Shaker: gyárts trutyit kreatívan!

Van az a fura valami, amiről sok videó terjed az interneten. Gusztustalan trutyinak tűnik, de mindenféle érdekes alak formálható belőle, és a So Slime Shaker készlettel bárki elkészítheti. 

 

A slime néhány thai tinédzsernek köszönhetően hódította meg a világhálót. Ezt a nyúlós, ragacsos anyagot sokáig mindenki maga állította elő. Erről az egyik legnépszerűbb TV-sorozatban is hallhattunk. A Barátok közt Julija egy időben rengeteg borotvahabot vásárolt, hogy slime-ozhassanak a fiával. Ám ma már nincs szükség bonyolult receptekre és az ételkészítéshez hasonló trükkökre ahhoz, hogy valaki alkothasson ezzel az érdekes képződménnyel.

Ezt bárki könnyedén megteheti a So Slime Shaker segítségével is. Ebben az esetben a slime alapanyaga egy természetes, alga alapú por, amihez ha vizet adsz, zselés anyaggá válik. Csillámok, konfettik és kis figurák is találhatóak a készletben. Ha mindezeket összedolgozod, sok minden megtörténhet a So Slime Shaker révén. Például az, hogy egy élethű rovarral találod magad szemben. Vagy talán egy földön kívüli érkezik hozzád. Az is lehet, hogy színező anyagok vannak a csomagban, amelyek segítségével a trutyid a szivárvány színeiben pompázó gyönyörűséggé válik. Foszforeszkáló, tehát világító alakokat is gyárthatsz a So Slime Shakerrel. Miután ezek elkészültek, egy kis ideig tedd erős fény alá.

Ha azután sötétbe mész velük, már láthatod is a fénylő csodákat. Színváltós slime-mal is dolgozhatsz. A készítményed más színű lesz hidegben és melegben, illetve a területen is megváltozik a színe, ahol hozzáérsz.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: so slim shaker

Keresés