Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Slime shaker az alkotás szabadságához

A Slime shaker a téma ismerőinek valószínűleg nem cseng ismeretlenül. A Slime-őrület egyébként is jó ideje tart már és a YouTube-on is számos olyan videóval találhatjuk szembe magunkat, amelyek a különféle izgalmas Slime-csodák megvalósításáról szólnak.

Miért jó a Slime? Mi ez az anyag? Hogyan készül belőle színes, csillogó, izgalmas tárgyakat is tartalmazó anyag? Tényleg csak a gyerkőcök érdeklődését kelti fel vagy felnőtt fejjel is megmozgatja a fantáziát ez az alkotó folyamat? 

 

Csillámok és izgalmas figurák

Nem csupán az alkotásról szól a Slime készítése, de természetesen fontos szerepet tölt be a játékélményben az, hogy milyen színekkel, alapanyagokkal tudunk kombinálni. Az alga alapú, természetes zseléből készült anyagba vizet, csillámokat, konfettit, sőt, kisebb figurákat is tehetünk. Innentől fogva kezdődik az igazi szórakoztató elfoglaltság. A Slime shaker ugyanis egészen különleges tulajdonságokkal bír. Tetszés szerint nyújtható, kihasználható az általa jelentett érdekes konzisztencia. Edénybe öntve egészen más formát hozhatunk ki belőle, mintha nyújtjuk vagy kézzel érünk hozzá. 

 

Különleges tapintás és látvány 

 

A tapintás az egyik kiemelt jelentőséggel bíró érzékszervünk. Általa olyan információkhoz juthatunk, amelyek valami megmagyarázhatatlan módon is örömet, izgalmat váltanak ki belőlünk. Ehhez jönnek még hozzá a csillogó összetevők, a színek elképesztő tárháza, azok keveredése, majd máris kész van az, amiért az egész világ rajong már egy ideje. 

 

A Slime shaker segítségével az alapanyagok összekeverése rendkívül egyszerű.

A Pastel, a Neon és a Cosmic témákban elérhető elegy könnyedén összeönthető. Innentől kezdve indulhat a játék! A Slime shaker nem véletlen hódította meg a világot. A thai tinédzserek töltöttek fel elsőként videókat az internetre a használatáról és onnantól nem volt megállás. A Slime shaker nálunk is régóta elérhető és a gyerkőcök nagy kedvencének számít. Egyszerre rejti magában az alkotás örömét és azt a különlegességet, amiért oly sokan szeretjük. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: shaker slime shaker

Keresés