Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Sellő baba: színt visz a fürdésbe és az életbe

Unalmasak a napjaid? A fürdés meg valami borzalom, amire a felnőttek kényszerítenek rá? 

 

Egy sellő baba élvezetessé teheti a kádban töltött időt, vagy akár a hétköznapokat is. Ez nem csoda, hiszen az ő hazája Dreamtopia. A térképen nem fogod megtalálni ezt az országot, mivel Barbie legkisebb húga, Chelsea képzeletében öltött formát. Ám mivel az emberi fantázia nem ismer határokat, Te is simán eljuthatsz oda.

Érdemes elindulnod ezen az úton, mert egy gyönyörű, a szivárvány minden színében pompázó világba érkezhetsz. És persze remek barátokra is találhatsz. Köztük van egy igazi úszóbajnok. Ő nem más, mint a káprázatos, színes uszonyú sellő baba. Persze ő is Barbie családjába tartozik. Mivel Dreamtopia egy sokszínű világ, többféle csodás sellővel is találkozhatsz. Van, amelyik egyszerűen a színeivel hódít. Szemet gyönyörködtető a díszes uszonya, a kidolgozott mintázata és az élénk – például kék vagy narancssárga – színekkel sávozott haja. Lenyűgöző hajkoronájára csinos fejdíszt is tehetsz. Más baba uszonya világítani kezd a szivárvány színeiben, ha a vízbe mártod. Ám mielőtt ezt megtennéd, el ne felejtsd bekapcsolni! A nyakláncán kell megnyomnod egy gombot. Szintén gombnyomásra, egy másik sellő baba az uszonyát kezdi mozgatni amellett, hogy színes fényjátékot mutat be vele. Mint tudjuk, mindenki másban jó.

Ez alól Dreamtopia lakói sem képeznek kivételt. Bizonyos babák a buborékfújásban tehetségesek. Ha a Te kis barátnőd is közéjük tartozik, valószínűleg buborékfújó oldatot is kaptál hozzá. Ezt töltsd ki a tartójába, majd mártsd bele a sellő baba uszonyát, azután nyomd össze! Ő pedig már fújja is neked a szépséges szép buborékokat.

Ez egész biztosan szebbé teszi a napodat! Bármelyik uszonyos Barbie-t is választod, valószínűleg nagyon sokat fogtok együtt játszani. Ám amiatt sem kell aggódnod, hogy ha Te épp nem tudsz vele lenni, akkor szegény sellő babának unatkoznia kell. Ugyanis Ken fantasztikus társa lehet. Igen, a gáláns úriember a vízben is megállja a helyét. Rendkívül ügyes hablegény.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: sellő baba baba

Keresés