Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Pocakpárna: fejleszt, nyugtat, szórakoztat

A Fisher Price baba pocakpárna rendkívül hasznos a kis csöppségeknek! Ez a félhold alakú, elképesztően puha plüssből készült párna a legnagyobb kényelemben köti le babád minden figyelmét.

Nem csupán egy egyszerű párnáról van tehát szó.

Miben rejlik a pocakpárna titka?

Ez a különleges hasalópárna segít babádnak felvenni a helyes testtartást játék közben. Egyedi kialakításának köszönhetően stabilan és komfortosan tartja gyerkőcöd, miközben kifejezetten kedvező hatással van a motoros mozgási képességeinek fejlődésére.

Az alapvető mozgáskészségek fejlesztésén túl az élénk színek és a különféle anyagfelületek hozzájárulnak a babád érzékszerveinek megfelelő fejlődéséhez is. Biztonságos kialakításának köszönhetően már 0 hónapos kortól használható.

A pocakpárna nemcsak fejleszt, szórakoztat is

A párna által kibocsátott gyengéd rezgések nyugtatólag hatnak a hason fekve játszadozó csöppségre. A színes és izgalmas játékok pedig folyamatosan fenntartják érdeklődését, miközben vidám zene kíséri a szórakozást.

A pihe-puha, nyugtató pocakpárna nemcsak hason fekvésben, hanem ülve is kényelmes támaszt nyújt babádnak. Ennek köszönhetően akár újszülött kortól egészen sokáig végigkísérheti cseperedő gyerkőcöd a fejlődés útján.

Akár otthon, akár babakocsiban használod, ez a különleges párna segít egyszerre megnyugtatni és elszórakoztatni kisbabád.

Különféle Fisher Price pocakpárnák

A színes, vidám hasalópárnák többféle megjelenésben is elérhetők. A Fisher Price esőerdős, pandás, lámás és oroszlános pocakpárna mintázatai nemcsak a babákat, de a szülőket is elvarázsolják.

Az alapmintához illeszkedő játékok épp egy karnyújtásnyira csíptethetők fel a csöppségtől, melynek köszönhetően azok folyamatosan lekötik figyelmét. A játékon rágóka is található, segít enyhíteni a növekedő fogak okozta kellemetlen érzéseket.

Az egyedi párnához egyébként a baba saját, kedvenc játékai is hozzákapcsolhatók. Az elektronikai rész 3 AA elemmel működtethető, és a gépben moshatóság érdekében teljes egészében kivehető.

Tartalomhoz tartozó címkék: fischer price pocakpárna

Keresés