Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
2.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 890 Ft
Szerezhető hűségpontok: 30
Gyártó: Playmobil
Gyártó cikkszám: 71213
FOXPOST ÉS POSTA PONT CSAK 890 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Playmobil Novelmore Burnham Raiders Tűzlovagok

2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Brody, a Burnham Raiders lovagja megérkezett Novelmore-ba a lovagi tornára! A Playmobil 16 elemből álló Tűzlovag szettjével a gyerekek nemcsak a lovagfigurával, hanem tüzes paripájával is bővíthetik gyűjteményüket. Pajzs, kard, alabárd, lándzsa... csak a gyerekeken múlik, hogy melyik fegyverre esik majd a harcos választása. A szettben egy fegyvertartó állvány is helyet kapott, így az éppen nem használt harceszközök sem hevernek majd szétszórva a földön.

A játék lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, mindemellett az elemek rakosgatásával a kicsik finommotorikája és szem-kéz koordinációja is fejlődik.

Webáruházunkban további lovagok és várak tematikájú Playmobil szettek is kaphatók, így a gyerekek és a gyűjtők felépíthetik saját Playmobil világukat.

A figura magassága: 7,5 cm
Csomagolás mérete: kb. 15 x 15 x 7 cm

Tartalom: 1 lovag figura, 1 lófigura 1 db tőr, 1 db kard, 1 db lándzsa, 1 db alabárd, 1 db pajzs, 1 db fejpánt, 1 db sisak, 1 db fegyvertartó, 2 db karmandzsetta.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére