Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Pihe-puha Így neveld a sárkányodat plüss figurák

Pihe-puha Így neveld a sárkányodat plüss figurák

Az Így neveld a sárkányodat plüss játékai kellemes tapintású, kedves alvó- és játszótársai lehetnek gyermekeidnek. A lebilincselő mozifilmből ismert fényfúria és éjfúria plüssök hamar belopják magukat a kis lurkók szívébe.

Így neveld a sárkányodat Fogatlan plüss figura

A három részes DreamWorks animációs film egyik legszerethetőbb alakja kétségtelenül Fogatlan, a sárkány. Méghozzá nem is akármilyen sárkány ő, ugyanis Fogatlan éjfúria, ráadásul az egyetlen ismert példány kerek e Földön.

Az éjfúria a világ legritkább és egyben legintelligensebb tűzokádója. Különleges sötét színe és lebilincselő sárga szeme pedig csak még egyedibbé teszi őt.

Az Így neveld a sárkányodat plüss játékai között most őt is megtalálhatod! A plüssfigura a rajzfilmhez hűen ábrázolja kedvencedet: Fogatlan erőteljes mellkasa és rövid nyaka csak rá jellemző.

Kis termete ellenére azonban hatalmas szárnyakkal rendelkezik. Ez a különleges test/szárny arány lehetővé teszi, hogy mindenkinél gyorsabban, magasabban és hosszabb ideig szelje a kék eget!

Elképesztő erejének köszönhetően pedig akár függőleges irányban is képes repülni! Fogatlan tüzének lángja sem mindennapi: felrobbantja áldozatát, amint célba ér. Nem semmi figura, igaz?

Szerezd be Te is az Így neveld a sárkányod plüssét!

Minden erejének és veszélyes lángcsóváinak ellenére Fogatlan igazán szeretnivaló teremtmény. Kedves és hű barát, egy páratlan társ. Csakúgy a mesében, mint a való életben is.

Az Így neveld a sárkányodat plüssének kellemes tapintását gyermeked is imádni fogja!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: így neveld a sárkányodat

Keresés