Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Monopoly társasjáték izgalmas, új verziókkal

A Monopoly társasjáték valószínűleg mindenki számára ismert. Ahogyan egykor a Gazdálkodj okosan is nagy kedvencnek számított, úgy a Monopoly sem ment ki a divatból. Sőt, a gyártó többféle, a korszellemhez igazodó megoldással lépett a piacra, ezzel megcélozva a mozik világában otthonosan mozgókat. De vajon miben rejlik a játék titka? Miért érdemes ezt a fajtát beszerezni otthonra? Mit tanulhat a gyermek a Monopolytól? 

Monopoly és Gyűrűk ura? Miért ne?

 

A gyerkőcöktől a pénzügyek világa ugyan még elég távol áll, de ez nem jelenti azt, hogy az arra érett korban ne lehetne játékosan bevezetni őket abba. A Monopoly társasjáték kiválóan alkalmas erre a célra. Akár a Gyűrűk ura vagy a Trónok harca rajongói is megtalálhatják számításukat a gyártó aktuális ajánlatai között. E tekintetben a felnőttek köreiben is szép számmal akadnak olyanok, akik szívesen döntenek szabadidejükben a Monopoly kínálta lehetőségek mellett. 

 

A mai kor embere a kelleténél sokszor több időt tölt a monitor előtt. Ilyenkor felértékelődnek azok a kikapcsolódási formák, melyek a régi időket idézik, amikor az emberek még valóban baráti társaságban töltődtek fel. A Monopoly társasjáték baráti, családi összejövetelek alkalmával egyaránt remek választásnak bizonyul, de a gyermekek számára is kitűnő döntés ajándékozás gyanánt. 

 

A márka az elmúlt években is bebizonyította, hogy tud újat mutatni kedvelőinek. A játék akár hosszú órákra élvezetes kikapcsolódást biztosít, miközben a gyerkőcök az anyagiakról, a pénzügyek működéséről is sokat megtudhatnak. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: monopoly Monopoly társasjáték

Keresés