Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Monopoly társasjáték a Jóbarátok főszereplőivel

A Monopoly társasjátékot mindenki ismeri, hiszen már több évszázad telt el azóta, hogy világszerte is ismertséget szerzett. 

 

Népszerűségét az egyszerű, gyorsan elsajátítható szabályainak, az izgalmas játékmenetnek és a köré épített, gondosan kidolgozott háttértörténetnek köszönheti. Az évek múlásával persze megváltoztak a gyerekek igényei a társasjátékokkal szemben, ami magával hozta a játékkínálat kiszélesedését is.

A választékban többek között a Monopoly Jóbarátok változata is megtalálható, ami visszaidézi a közkedvelt sorozat szereplőinek kalandjait, mindamellett, hogy hű marad az eredeti Monopoly játék szabályaihoz. Ez esetben Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross és Joey értéktárgyaiért folyik az egymás ellen folytatott harc, és az nyer, aki a legtöbb holmit tudja összegyűjteni. Ezúttal Monica sportautóját, Phoebe sárga taxiját vagy épp Joey vitorlását kell megkaparintani a többi játékos elől.

A Monopoly Jóbarátok társasjáték élvezetes kikapcsolódást nyújt a kisebb és a nagyobb gyerekek számára is. Egyszerre akár hat lurkó is le tud ülni játszani a világhírű sorozat főszereplői bőrébe bújva, hogy újra átéljék a kedvenc jeleneteiket, közben előnyös üzleteket kötve egymással. Amennyiben erre a termékre esik a választásod, akkor garantáltan önfeledt viháncolástól fog zengeni a ház, a játékmenet ugyanis rengeteg vidám pillanattal gazdagítja a gyerekek mindennapjait.

A Monopoly Jóbarátok változata garantáltan hosszú időre leköti a lurkók figyelmét, hiszen összepontosítaniuk kell a legfőbb feladatukra, az értéktárgyak megszerzésére. Ehhez be kell vetniük minden ügyességüket, és mozgósítaniuk kell a taktikai érzéküket. Ennek köszönhetően a játék során fejlődik a koncentrációs képességük és a logikai gondolkodásuk egyaránt. Bármilyen alkalomból kerül is elő a Monopoly Jóbarátok, a gyerekek szívesen merülnek el az önfeledt játék izgalmaiban. Ha késztetést érzel rá, akkor szülőként te is bátran csatlakozhatsz hozzájuk, és néhány kör erejéig újra élheted a gyerekkorod édes pillanatait.

Keresés