Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Monopoly játék, az igazi ezerarcú

A Monopoly játék nem hiányozhat egyetlen játékpolcról sem! Ez a klasszikus vagyongyűjtő játék a versengés izgalmával szórakoztat, miközben tanít. Ma már nem csak a klasszikus verzióban kapható, Monopoly játékok sokfélesége közül nálunk akciós áron válogathatsz.

A klasszikus Monopoly

Mindenki hallott már a Monopoly játékról, amely közel száz éve töretlen népszerűségnek örvend, a klasszikus változatból világbajnokságokat is rendeznek.

A játék célja egyértelműen az, hogy halmozz fel minél több vagyont, juttasd csődbe a többi játékost, és szerezd meg a monopóliumot, vagyis a piaci egyeduralmat. 

A Monopoly játék tervezője a nagy válság korában egy olyan képzelt világot kínált, ahol bárki mesés vagyonhoz juthatott, a versengés izgalma pedig feledtette a kegyetlen valóságot.

 Mára a játék filozófiája más értelmet kapott, de a versengés izgalma ma is mindenkit lebilincsel.

A Monopoly játékok sokfélesége

Nem feltétlenül kell Atlantic City városában (az eredeti játéktábla ezt ábrázolja) kalandoznod, a Monopoly játék elvei alapján ugyanis népszerű könyvek, filmek, vagy sorozatok hőseivel találkozhatsz, az ő világukat idézheted fel.

Agymenők, Trónok harca, gyűrűk ura, kutyák és macskák, csak néhány azon témák közül, amelyek a Monopoly játék mintájára alakultak ki.   

A gyerekek a Monopoly Junior társasjátékkal könnyen megtanulhatják a takarékosság fontosságát, a My Monopoly játék pedig okostelefonos alkalmazás segítségével teljesen személyre szabható. 

A sor itt még nem zárul be, nagyon sok Monopoly játékból válogathatsz, mi pedig segítünk, hogy a leginkább hozzádillőt vidd haza!

Tartalomhoz tartozó címkék: monopoly Monopoly ár monopoly játék

Keresés