Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mitől függenek az ugrálóvár árak?

Az ugrálóvár árak rendszerint igen széles skálán mozognak. Nem mindegy a méret, a kiegészítők száma, de az aktuális trendeknek való megfelelés, és a játéklehetőségek száma is befolyásolhatja azt, hogy mennyi az annyi. Cikkünkben most azokat a tényezőket vesszük sorra, melyek hatással vannak az árak alakulására. 

Szezonon kívül olcsóbb lehet

 

Az ugrálóvárak szezonja a tavasztól őszig terjedő hónapokban van. A vizes megoldásokat főként a nyári időszakban részesítik előnyben a vásárlók, de szezonon kívül olcsóbban hozzá lehet jutni ezekhez. Ha tehát ugrálóvárat szeretnénk beszerezni, akkor érdemes folyamatosan figyelemmel követni az árakat, és ha csak nem azonnal szükséges a vásárlás, akkor megvárhatjuk az akciós ajánlatokat. 

Az ugrálóvár árak természetesen attól is függenek, hogy mekkora konstrukció mellett tennénk le a voksot.

A csúszdával, fürdőzésre alkalmas hellyel, és vizes kiegészítőkkel rendelkező típusok általában 150 ezer forint fölött mozognak. Stílus tekintetében minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatunk, így az esőerdők változatos színei, a tengeri állatok közelsége, vagy például a kastélyok és pónilovak világa is megelevenedhet a kertben. 

Az ugrálóvár árak a méret és a kínált szórakozási lehetőségek alapján kerülnek kalkulálásra, de a gyártó és az általa biztosított minőség mellett sem mehetünk el. A kislányok és a kisfiúk igényeinek egyaránt megtalálhatóak azok  a típusok, melyek megfelelnek korosztályuknak és nemüknek. Az online rendelés e tekintetben is izgalmas választásnak bizonyul. 

Tartalomhoz tartozó címkék: ugrálóvár ugrálóvár árak

Keresés