Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
25.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj 990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 255
Gyártó: Microsoft-XBOX
Gyártó cikkszám: VBH-00016
FOXPOST ÉS GLS AUTOMATA CSAK 990 FT!
BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN 3% KEDVEZMÉNY!
HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS!
30 NAPOS HALASZTOTT FIZETÉS VÁLLALKOZÁSOKNAK - PASTPAY

Microsoft Xbox Forza Motorsport Series/WIN10-11, standard kiadás

25.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Találkozzunk a startvonalnál!

Versenyezz több mint 500 valódi autóval, köztük modern versenyautókkal és 100 olyan autóval, amely most először jelenik meg a Forza Motorsport történetében!

Minden kör számít!

Minden kör számít a 20 élő pályán, a rajongók által kedvelt helyszínekkel és a sokféle pályaelrendezéssel, amelyeken tökéletesítheted tudásodat – élő pontszámítással a versenypályán és teljeskörűen dinamikus napszakokkal és időjárással, továbbá egyedi vezetési körülményekkel, ahol nincs két egyforma kör.

Hihetetlen, következő generációs játékmenet!

Tapasztald meg az élvonalbeli szimulációt a hihetetlen fotorealisztikus látványvilággal, amely valós idejű raytracinget biztosít a versenypályán, új sérülés- és szennyeződés-felhalmozódási rendszerekkel, masszívan továbbfejlesztett fizikával, erőteljes segítségekkel és 48-szor élethűbb gumitulajsonságokkal!

Építs jobb gépeket az ellenfeleidnél!

Építs jobb gépeket az ellenfeleidnél a kiérdemelhető több mint 800 teljesítménynövelés segítségével, és versenyezz minden idők legmodernebb MI-je ellen a vadonatúj, szórakoztató, egyedülálló élményben, a Builders Cup karrier módban!

Versenyezz barátaiddal!

Versenyezz a dobogóért a többjátékos* eseményeken a versenyhétvégék által ihletett eseményeken, vagy készítsd el a neked és barátaidnak megfelelő versenyt a szabad játékban!

Versenyalapú online közösség

Az online versenyzés biztonságosabb, szórakoztatóbb és versenyképesebb a mesterséges intelligencia által vezérelt Forza-versenyszabályzat, a gumiabroncs- és üzemanyag-stratégia, valamint az új sofőrpontozás és a biztonsági értékelések révén.

A legmodernebb grafika

Merülj el a motorsport egyre bővülő világában! Rendszeresen új karrierbajnokságok és online események válnak elérhetővé, amelyek egyedülálló kihívásokat, hihetetlen új autókat és pályákat, valamint izgalmas új játékélményeket kínálnak az elkövetkező években.

*Fontos információ:

Beváltás a microsoft.com/redeem címen.

El kell fogadnod a Microsoft szolgáltatási szerződését (microsoft.com/msa). Letöltés szükséges (jelentős tárhelyre és szélessávú internetkapcsolatra van szükség, az internetszolgáltatói díjak a vásárlót terhelik). További hardverekre és előfizetésekre lehet szükség. Az Xbox-támogatás és -szolgáltatások nem mindenhol érhetők el (xbox.com/regions). A funkciók és az online szolgáltatások területenként eltérőek lehetnek, és ezeket bármikor módosíthatjuk vagy megszüntethetjük. Játékon belüli vásárlásokat tartalmazhat. Microsoft-fiók szükséges. Amennyiben erről a törvény másképpen nem rendelkezik, a kódok értéke nem fizethető vissza.

Xbox: A kooperatív/többszereplős online játékokhoz Xbox Game Pass Ultimate- vagy Xbox Live Gold-előfizetés szükséges (külön vásárolható meg). A több generáción keresztüli játék adott játékmódokra vagy -funkciókra korlátozódhat.

Windows 10-es/11-es PC: OS: Windows 10 (v. 18362.0) / Windows 11; processzor: Intel i5-4690, 3,2 GHz / AMD FX-8300; grafika: NVidia GTX 970 / AMD R9 290x, 4 GB VRAM; memória: 8 GB RAM; tárhely: 130 GB; DirectX®: DirectX 12. Nagyobb teljesítményű gépeken a játék jobban fut.

Gyártó:
Microsoft
Cím:
Forza Motorsport
Műfaj:
Verseny
Korhatár besorolás (PEGi):
Három éven aluliak számára nem ajánlott.
Platform:
Xbox Series X
Nyelv:
Angol
Adattároló:
Letöltőkód
Adattárolók száma:
1
Megjelenési idő:
2023.10.10

Termék neve Microsoft Xbox Forza Motorsport Series/WIN10-11, standard, játék
Nincsen Nincs garancia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére