Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Microsoft gamepad vásárlás? Segítünk választani!

A Microsoft gamepad kiválasztásakor nemcsak az árat vagy az egyéni játékstílusodat érdemes fókuszba helyezni, hanem a kompatibilitást is. A kínálat rendkívül széles és elsősorban az elképesztő design az, ami leginkább feltűnik. Ennél azonban megéri mélyebbre ásni és többféle szempontot átgondolni, mielőtt egyik vagy másik mellett leteszed a voksot. 

Microsoft gamepad: kényelem és ergonómia 

 

A Microsoft kontrollerek Xbox konzolokkal kompatibilisek, ez minden játékkedvelő előtt egyértelmű. A Windows PC-vel történő kompatibilitás is szóba kerülhet, de azt is érdemes megvizsgálni, hogy milyen típusú játékokhoz szeretnéd majd használni az új kütyüt. A retro játékokhoz kevésbé korszerű kiegészítő is megfelel, de a tapasztalatok szerint, az új játékok sokkal inkább népszerűek. A vezeték nélküli, extrákat nyújtó kontroller a kényelmes használat és az ergonomikus kialakítás tekintetében is figyelmet érdemel, főleg akkor, ha sok időt töltesz játékkal. Az egyedi tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a játéktípushoz, szokásaidhoz megfelelőre essen a választás. 

 

A Microsoft gamepad a gyors reakcióidő és a változatos használhatóság szempontjából egyaránt kiemelt népszerűségnek örvend. A testreszabható kialakítás és az árban is megfelelő kategória lehetővé teszi, hogy minden tekintetben magadénak érezd az új kedvenced. Apropó, árak! Érdemes befektetésként gondolni a vásárlásra, így időtálló, igényes, extrákat is tudó darabbal gazdagodhatsz. A konzolok népszerűsége nem csökkent az elmúlt években, sőt, az újdonságoknak köszönhetően, mind többen keresik a népszerű Microsoft gamepad márkát. 

Az oldal tetejére