Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Medencés ugrálóvár, a nyári hónapok kedvence

Medencés ugrálóvár, a nyári hónapok kedvence

Az ugrálóvár nagy népszerűségnek örvend a gyerkőcök körében. Különösen így van ez akkor, ha mindez a fürdőzés élményével társul.

A tikkasztó nyári hónapokban kitűnő szolgálatot tesz a kert megfelelő részén felállított medencés ugrálóvár, ami a gyermekek tetszését garantáltan elnyeri majd. 

 

Gyorsan felállítható

 

A duplavarrással, minőségi alapanyagból készült ugrálóvár időtálló minőséget képvisel, így pedig több szezont is gond nélkül kibír. A termékhez nagyteljesítményű ventilátor is társul, aminek köszönhetően a krokodilos, medencés ugrálóvár akár egy-két perc alatt felállítható. Nincs várakozás, így ha a napsütés és a hőmérséklet egyaránt engedi, indulhat a szabadtéri játék és az önfeledt szórakozás! 

 

A biztonságos kapaszkodókkal és csúszófelülettel ellátott konstrukciónak köszönhetően, még a legkisebbek is könnyedén tudják használni az ugrálóvárat és az ahhoz tartozó csúszdát. A krokodilos design fiúk és lányok tetszését egyaránt elnyeri. 

 

Szabadtéri program az otthon kényelmében

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hasonló megoldások minden korábbinál kedveltebbek az otthoni kikapcsolódás kedvelőinek körében. Legyen szó családi programokról vagy kisebb összejövetelekről, a gyermekeknek bizonyára remek szórakozást kínál a medencés, csúszdás ugrálóvár. A szabadtéri eszköz a megfelelő tárolással és a használattal hosszú éveken át kitűnő állapotban szolgálja majd a nyári kikapcsolódást. A strandolás élménye ennek köszönhetően közelebb hozható az otthonhoz és annak meghittségében, biztonságában élhető át a vizes móka. Kell ennél több egy meleg, nyári napon?

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ugrálóvár ugrálóvár otthonra

Keresés