Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

UNO

Rendezés:

 

Az Uno kártyajáték soha nem megy ki a divatból

 

Az elérhető játékok között kétségkívül vannak olyan termékek, melyeket nem lehet megunni, még akkor sem, ha meglehetősen nagy hagyományokkal rendelkeznek, és már a szüleink, nagyszüleink gyermekkorában is népszerűség övezte őket. Többek között ide sorolható az Uno kártyajáték is, ami úgy tűnik, hogy soha nem fog kimenni a divatból.

Ez persze nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen sok élményteli pillanatot tud nyújtani a gyerkőcök számára, akik vidáman lendülnek neki a játéknak, szívükben a reménnyel, hogy ezúttal (ismét) ők fognak nyerni. Az eredeti változat szerint a játékosok 7 db kártyát kapnak, a megmaradó kártyapaklit pedig az asztalra helyezik úgy, hogy a felső lapot mindenki számára látható módon felfordítják. A játékosok a kezükben szereplő kártyalapokat szín, illetve szám szerint sorba rendezik, hogy azok átláthatóbbak legyenek számukra. Az Uno kártyajáték célja, hogy a résztvevők valamennyi lapot elsőként tudjanak letenni az asztalra. Ha szemügyre veszed a kínálatot, akkor láthatod, hogy többféle változat is elérhető a webáruházunkban, melyek legfőképpen kinézetben térnek el egymástól, de olyan Uno kártyajátékot is találsz, ami különleges szabályokkal örvendezteti meg a porontyokat.

Bármelyik mellett is teszed le a voksodat, garantáltan olyan játékot adsz a csemetéid kezébe, ami sokáig le tudja kötni a figyelmüket, még abban az esetben is, ha napjában többször is leülnek, hogy megmérettessék egymással az ügyességüket. Ha pedig te is kedvet kapsz egy kis Uno-záshoz, akkor bátran csatlakozhatsz hozzájuk.

Keresés