Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Blitzwolf

Rendezés:

 

Tudtad? Nálunk vezeték nélküli fülhallgató is kapható

 

Ha a gyerkőcöd már nagyobbacska, és már javában az iskolás éveit tapossa, akkor már biztos ő is aktívan használja az okos kütyüit - telefont, tabletet, számítógépet. Ez így van rendjén, hiszen a mai világban már nem csak szórakozásra, hanem tanulásra is lehet használni a digitális világ vívmányait.

A csemetéd minden bizonnyal gyakran néz videókat és a zenehallgatás is az egyik kedvenc elfoglaltsága. Ebben az esetben a vezeték nélküli fülhallgató remek ajándék lehet a számára. Miért is? Egyrészt azért, mert nagyon trendi, és a barátainak, osztálytársainak is van már - vagy ha nincs, akkor lesz.

Ez persze azt jelenti, hogy ha magadtól nem veszed meg neki, akkor előbb-utóbb ő fogja kikönyörögni. Másrészt pedig a használata sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, mint a vezetékkel rendelkező társai. Ha te is szoktál fülhallgatóval zenét hallgatni, akkor tudod, hogy milyen sok bosszúságot tudnak okozni az összegubancolódott kábelek. Hiába teszed el szépen összetekerve a táskádba, akkor is úgy találsz rá, mint egy gombolyag. Ilyenkor persze hosszasan azzal vagy elfoglalva, hogy megtaláld a végeket, és kibogozd a csomókat. Néha ez egyet jelent azzal, hogy újat kell venned, mert a vezetékben érintkezési hibák alakulnak ki a meghajlott részeken. Ezzel szemben a vezeték nélküli fülhallgató használata során ez a probléma nem áll fent, hiszen nincsenek “zűrös” kábelek, amik szeretnek összetekeredni. Ezek a modern tervezésű, innovatív változatok új utat nyitnak a videó- és zenehallgatásban.

Az érintésvezérelt technológiának köszönhetően elég csak gyengéden hozzáérni a jobb vagy a bal fülhallgatóhoz, hogy le lehessen halkítani vagy fel lehessen erősíteni a hangerőt. A vezeték nélküli fülhallgatók mély basszussal és tiszta, kellemes zenei hangzással örvendeztetik meg a felhasználókat. És persze majd’ elfelejtettük mondani, hogy beépített mikrofonnal és kiváló minőségű Bluetooth kapcsolattal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy hívások fogadásakor, kezdeményezésekor is remek szolgálatot tesznek.

Keresés