Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Activity

 

Az Activity társasjáték még mindig az élen jár

 

Talán nincs is olyan felnőtt, aki ne ismerné az Activity társasjáték szabályait, ami egyértelműen abból adódik, hogy amikor annak idején megvásárolhatóvá vált, akkor mindenki kapva kapott az alkalmon, hogy beszerezzen egyet belőle.

A népszerűségére sokféle magyarázatot lehet adni, de talán, ami miatt a leginkább a gyerekek szívébe tud férkőzni az az, hogy izgalmas kihívások elé tudja állítani őket. Legyen szó mutogatásról, rajzolásról vagy lelkes magyarázásról, a kicsik minden szívesen lendülnek neki, hogy megcsillogtassák a képességeiket, és versenybe szálljanak a pajtásaikkal, testvéreikkel. Bár hosszú évek teltek el azóta, hogy az Activity társasjáték berobbant a köztudatba, de azóta mit sem változott a játékmenet. A játékosoknak kártyákat kell húzniuk a pakliból, majd pedig le kell rajzolniuk, el kell mutogatniuk, vagy pedig szavakkal körbe kell írniuk az ott szereplő kifejezéseket. Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű a feladat, sem rajzolás, sem pedig mutogatás közben nem lehet beszélni, magyarázás közben pedig nem lehet kiejteni az adott szót.

Az Activity társasjáték még mindig igazi különlegességnek számít a társasok végtelennek tűnő sorában, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen sok mókát és kacagást tud belecsempészni a gyerekek mindennapjaiba. A résztvevők számát tekintve nincs kőbe vésett szabály, amihez mindenáron ragaszkodni kellene, a kicsik egyénenként, illetve csapatokat alkotva is játszhatnak, a lényeg, hogy a szabályokat betartva megmutassák milyen ügyesek, és legyőzzék az összes ellenfelüket.

Az oldal tetejére