Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Már kapható a bankkártyás Monopoly!

A Monopoly játékot mindenki ismeri, hiszen még a szülők is előszeretettel játszottak vele gyermekkorukban. 

 

Azóta persze sokat változott a világ, és a Monopoly is teljesen más lett. Az eddigieknél sokkal izgalmasabb, különlegesebb élmény várja a gyerekeket, akik élvezettel merülnek bele pajtásaikkal a mókába. Kínálatunkban már a Monopoly bankkártyás változata is elérhető, ami azt jelenti, hogy nem kell bajlódni többé a készpénzzel.

A pénzkezelés mindig nagy odafigyelést igényelt a csemeték részéről, de még a legkörültekintőbb hozzáállás ellenére is előfordulhatott, hogy a játékpénzek elszakadtak, vagy eltűntek, a bankjegyek pedig egyre csak fogytak. A Monopoly bankkártyás változatában egy kütyü helyettesíti a fizetőeszközt, akárcsak a bankkártya a való életben. A használatával sokkal gyorsabb és kényelmesebb a játékmenet, hiszen nem kell időt tölteni a pénz rendezgetésével, számolgatásával, kiosztásával. Elég megnyomni néhány gombot, és a gyerkőcök máris tudni fogják, hogy mekkora összeg áll a rendelkezésükre. Ennek köszönhetően a telkek, épületek vásárlása, bérlése is másodpercek alatt megtörténhet. A kis elektronikus bankon keresztül láthatóvá válik, ha a piaci árak megnőnek vagy lecsökkennek, a játékosok pedig gyorsan tudnak reagálni a változásra.

A Monopoly bankkártyás változatában is egy a lényeg: az a játékos győz, aki milliárdos lesz, és sikerül elérnie, hogy monopóliumot szerezzen. A sok izgalommal, fordulattal, és persze mókával teli játék fejleszti a logikus gondolkodást, és a pénzkezelés rejtelmeibe is bevezeti a lurkókat.

Keresés